Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 15:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom v Kostelci nevsítil, body zůstaly doma


0

Kostelci se skvěle vydařil úvod zápasu, po němž vedl už 2:0, čímž bylo v podstatě téměř rozhodnuto. Pak už domácí jen v poklidu kontrolovali vedení, což nakonec stačilo k výhře 3:0 a k zisku potřebných tří bodů. Po dlaší výhře se tak Kostelec posunul zpět na druhé místo a vzhledem k tomu, že Stráž tento víkend pauzírovala, tak na ní ztrácí už jen dva body. Lom dál uzavírá na dvanáctém místě klidné týmy, které jsou v bezpečí daleko od sestupových příček a v podstatě už sezónu jen v poklidu dohrávají a bojují o umístění. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec vystihl skvěle úvod, to rozhodlo

Kostelec nehodlal nic podcenit, šlápl to tohho hned na začátku a souepře krásnou kombinační hrou po zemi začali přehrávat. Hned na úvod spálili domácí dvě slibné šance, jak je pro ně typické, pak se jim ale konečně začalo dařit. V deváté minutě to na sebe vzal ale Radim Lokvenc, který přesnou ranou otevřel skóre. Po chvíli se navíc podařilo po skvělé práci Steinera připravit gólovou pozici pro Davida Kolářského, který z hranice šestnáctky přízemní střelou k tyči zvýšil na 2:0. Pak ale Kostelec tlačit přestal a hra se dost vyrovnala. Diváci sledovali spíše nezáživný fotbal bez pohlednějších akcí. Obě defenzivy držely své soky na uzdě a v podstatě nic se nedělo. Oba týmy si pár drobných šancí vytvořily, ale to bylo málo. Domácí hodně zlobil běhavý Stec, který se přesouval po celém hřišti a bylo obtížné jej pečlivě bránit. Nakoenc ale ani jeho snaha nebyla k ničemu.

Čerstvě trénovaná standartka rozhodla

Kostelec se do druhé půle vrátil daleko aktivnější, než odcházel a začal zápas opět dirigovat. Vytvořil si opět pár drobných šancí, ale trefit se dokázal teprve až v jedenašedesáté minutě David Kolářský, který přesně zakroutil do branky přímý kop přesně tak, jak to trénoval den předtím na tréninku. Bylo rozhodnuto. Od té doby už Kostelec soupeře držel hladce na uzdě a kontroloval výsledek. Nakoenc to zvládl bez větších problémů a zvátězil v poměru 3:0. Cenné tři body tak putují na jeho účet.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Konečně jsme zlomili smůlu proti Lomu, který jsme poprvé dokázali porazit. V kabině jsme si řekli, jak to chceme hrát, zkoušeli jsme to po zemi a myslím, že z naší strany to byl v prvních dvaceti minutách fantastický fotbal. Už v šesté minutě jsme měli dvě vyložené šance, ale nevyužili jsme jich. Pak nám to tam ale dvakrát spadlo. Pak se to ale úplně otočilo. Přestali jsme hrát naplno a začali jsme nakopávat balóny proti větru. Nějak jsme ale to vedení udrželi až do konce půle. Ve druhé půli jsme se ale hodně zlepšili, přidali jsem další branku, což definitivně rozhodlo. Sice jsme ještě šance měli, ale už jsme nedali. Náš střelný prach je prostě stále vlhký, ale věřím, že jsme si nechali lepší koncovku na důležitější zápasy. My jsme teď dost oslabení tím, že máme málo hráčů, takže hrajeme bez střídání a doufáme, že se nikomu nic nestane, Zkoušíme dát do každého zápasu vše, bojujeme a jde to vidět. Za to klukům děkuji.

TJ Sokol Lom u Tachova
Vladimír Zdvihal: My jsme byli nějakým způsobem zcela bezmocní. V koncovce hrůza a v poli také. Nevytvořili jsme si žádný koncept hry, prostě jsme se o něco snažili a sami nevíme o co. Nechci nijak snižovat výkon soupeře, ale ani ten moc šancí neměl. Trefil prakticky vše, co mohl. My jsme se v podstatě jen bránili ve středu, ale s tím se dá vyhrát jen těžko.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - M. Steiner [-] , D. Nový [-] , M. Kolářský [-] , D. Kolářský [-] , L. Florián [-] , L. Touš [-] , L. Netrh [-] , R. Lokvenc [-] , R. Průcha [-] , J. Pešík [-]

TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - J. Kunžwart [-] , Y. Kalynich [-] , M. Rosokha [-] , R. Volka [-] , M. Stec [-] , A. Karas [-] , P. Petráška [-] , M. Kraus [-] , M. Pich [-] , J. Pich [-]

ŽK: 60. D. Kolářský , 67. R. Průcha , 78. D. Nový - 60. A. Karas , 67. M. Pich .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroupa Jiří - BEZVODA Václav (N), HORA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.