Přimda nedala Stříbru šanci, Baník se stále hledá


Branky


25. V. Ovsjannikov , 32. T. Malý , 60. J. Sopko , 65. T. Malý , 75. T. Burda , 78. T. Malý - 35. K. Šaman
0

Osmnácté kolo uzavřel očekávaný atraktivní souboj dvou vysoko postavených celků, které určitě ještě promluví do bojů o postup. Tentokrát ale diváci žádnou vyrovnanou přetahovanou nesledovali. Tatranu vyšla skvěle druhá půle a Baník už podruhé letos odněkud odjíždí s debaklem. Tentokrát padl v poměru 1:6. V tabulce ale zůstane čtvrtý, Přimda za ním zaostává o bod. Přesto se zatím nedá říci, že by Baník jaro zastihlo v dobré formě. Tým se stále hledá, trápil se i se Záchlumím v minulém kole a problémy měl i se Sedlištěm. Zatím se mu nedaří a návrat do herní pohody pro něj nejspíš bude hodně těžký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná půle, diváci se bavili

V první půli se v podhradí hrál očekávaný krásný fotbal. Oba celky hrály skvěle, kombinovaly, vytvářely si šance a so branou si zase tolik hlavu nelámaly. Diváci se musely bavit skvěle, rozhodně sledovali jeden z nejatraktivnějších zápasů tohoto víkendu. Na gól se přeci jen čekalo ale trochu déle. Šancí bylo dost, ale ani brankáři neodváděli vůbec špatné výkony. První trefa přišla teprve až v pětadvacáté minutě, když se štěstěna přiklonila na stranu Přimdy, za níž skóroval Vjačeslav Ovsjannikov. To měla být pro Přimdu v tak vyrovnaném utkání velká výhoda. Baníku se navíc stále nedařilo vsítit, a tak se Přimda po pár minutách zásluhou Tadeáše Malého dostala do dvoubrankového vedení. Jenže vzápětí už Baník konečně odpověděl snížením kapitána Karla Šamana a Baník byl zpět ve hře. Ve zbytku půle už se nikdo prosadit nedokázal, a tak se do šaten odcházelo za stavu, který zdánlivě sliboval ještě parádní a napínavou podívanou ve druhé půli.

Baník totálně odpadl

Ve druhé půli už ale Baník nedokázal s Tatranem udržet krok a přestalo se mu dařit. Zcela odpadl a jen se bránil. Chvíli to ještě stačilo, ale v šedesáté minutě už tlaku soupeře podlehl a inkasoval potřetí. Trefit se dokázal hráč minulého kola Jan Sopko a od té doby už Baník nebyl na hřišti vidět v podstatě vůbec a náskok Přimdy se jen natahoval. Nejdřív zvýšil znovu Tadeáš Malý. Pak přišla krátká gólová odmlka, ale Přimda stále nepolevovala. V pětasedmdesáté minutě už Baník po zásahu Tomáše Burdy prohrával o čtyři góly. Vzápětí Tadeáš Malý ještě zkompletoval hattrick a byla tu zatím největší protážka Baníku v sezóně. Tu už Baník zvrátit nedokázal a domů odjížděl za stavu 1:6 s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: V první půli jsme se soupeřem udrželi krok a hrál se parádní fotbal, který se musel divákům líbit. Ve druhé půli se s námi něco stalo, úplně jsme vypnuli a přestali jsme hrát. Zaslouženě jsme prohráli. Přimda měla větší hlad po vítězství, což rozhodlo. Soupeři gratulujeme a sami se musíme soustředit na další zápas s Černošínem, který také nebude jednoduchý. Vůbec nevíme, co se s námi děje. Je smutné, že na zápas jezdíme s velkou pomocí dorostenců, kteří hráli zase chvíli před námi.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: Majerčík Jaroslav - VOKROJ Miloslav (N), SMOLEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.