Přimda si dokázala poradit s Kostelcem i po těžké dohrávce


Branky


86. T. Le
0

Přimda v pátek dohrávala ohromně těžký zápas se Studánkou při němž to byl boj až do úplného konce. Přesto se za necelé dva dny dokázala výborně zregenerovat a připravit na dalšího těžkého soupeře, Sokol Kostelec. Ten roli mírného favorita opět nezvládl a musel se smířit s druhou porážkou v řadě. Tento zápas byl souobojem brankářů, kteří chytali skvěle. Ten domácí byl ale nakonec jednou prostřelen, a to rozhodlo. Kostelec tak padl v souboji s Tatranem v poměru 0:1 a po dvou prohrách spadl z pozice lídra až na čtvrté místo. Tatran je o dva body za ním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marné dobývání brankářských hvězd

Diváci v Kostelci si museli nedělní utkání svého týmu parádně užívat. Předem prozradíme, ež branky v něm sicepříliš nepadaly, ale jinak to byla famózní fotbalová podívaná. Oba týmy hrály skvěle ofenzivně a s obranou si zase tolik hlavy nelámaly. Proto byla k vidění jedna šance za druhou, ale všechny končily u výborných brankářů. Domácí Pavel Jamriška čaroval a chytil řadu tutových šancí, hostující Halváček zase extrémně znechutil zápas domácímu tandemu Kolářský-Steiner, kteří si s ním nevěděli rady, a když už jej obstřelili, byla z toho tyč. Zkrátka a jistě, sítě se nevlnily. Oba brankáři předvedli famózní výkon a do druhé půle se šlo za bezbrankového stavu.

Chyba a trest v závěru, smutný i šťastný konec

Ve druhé půli už oba týmy moc dobře věděly, že mají hodně, co ztratit, a tak hrály daleko opatrněji. Zajistily si své obrany a tolik se do vyložených šancí už nedostávaly, tentokrát už jen zřídka. I tak se ale diváci bavili. Fotbal se hrál pohledný a k vidění bylo mnoho hezkých akcí a fotbalových okamžiků. Jenže góly stále chyběly. Diváci už byly přesvědčeni, že snad ani už žádné nepadnou a bude se muset přikročit k penltovému rozstřelu. Jenže v tom si v posledních minutách zápasu neporozuměl Netrh s Floriánem a hostující Binh Le Thanh toho chladnokrevně využil. Bylo rozhodnuto. Jedna chyba. Kostelec byl opařen smutkem, Přimda v euforii. Více už se nestalo a Tatran mohl slavit tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Byl to zápas brankářů, hlavně v první půli. Oba byli skvělí a chytili téměř vše. Nás zase zradila koncovka, nedali jsme více než stoprocentní šance a s tím nemůžeme vyhrávat. Ale ani soupeři to tam dlouho nespadlo, až ve chvíli, kdy jsme udělali snad jedinou chybu v defenzivě snad za celý zápas a Přimda to potrestala. Jinak to byl vyrovnaný zápas, který se divákům musel líbit, hrálo se z jedné strany na druhou. Nikdo nikomu nic nedaroval. Rozhodlo štěstí. Více ho tentokrát měla Přimda. Z našeho výkonu jinak nejsem zklamaný, hráli jsme dobře, jen jsme nedali góly. Musíme to hodit za hlavu a soustředit se na další zápasy.

TJ Tatran Přimda
Milan Růžička: Já jsme spokojený s výsledkem i předvedenou hrou. Bylo to dost nervózní, myslím, že sudí to nechal zbytečně vyhrotit, ale to nechci zase zbytečně vyhrotit. Jsme rád, že to dopadlo dobře a ve výsledku nám to i s trochou štěstí klaplo.



Počet diváků: 52. Rozhodčí: Friedenberger Robert - RÝDL Pavel (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.