Lom přehrál Přimdu, body ale nezískal


Branky


0

Jasným favoritem byla v tomto střetu Přimda, která má aktuálně velmi dobrou formu. Jenže na hřišti žádno výraznou převahu neměla, ba naopak, Lom byl možná o něco výraznější a více dirigoval tempo. Jenže se mu nepodařilo vsítit. To Přimda dokázala jednou balón až do branky dotlačit, což rozhodlo o její těsné výhře a dalších třech bodech. Tentokrát domácímu celku hodně pomohlo štěstí, ale jak se říká, štěstí přeje připraveným a přimda je díky němu již pátá a vyhlíží další posuny vpřed.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Napůl vlastní branka dostala Tatran do vedení

V tomto utkání měl navrch od začátku spíše Lom. Ten držel balón a dirigoval tempo. Hned na začátku si vytvořil pár dobrých šancí, ale nedokázal jich využít. Přimda se nedostala téměř k ničemu, a když už vypálil, hostující branář si jejich pokusy ohlídal. Jenže neměl štěstí, a to nejen v zakončení. Ve čtyřiadvacáté minutě se totiž vlnila jeho síť poté, co hostující obránce tečoval pokus Jiřího Karáska, který tak skončil gólem. I přes veškerou snaku už se Lomu do konce půlky vyrovnat nepodařilo. Zápas se tak pro něj i přes dobrý výkon nevyvíjel vůbec dobře.

Mizérie koncovky, tyče, nepřesnosti, to vše srazilo Lom

Ve druhé půli byl Lom snad ještě lepší a aktivnější. Rozodně chtěl zápas otočit na svou stranu. Jenže měl zkrátka střeleckou smůlu. Vytvářel si mnoho šancí, snad třikrát ale rozezcučel brankovou konstrukci, několikrát v jasné šanci minul branku a jindy podržel Přimdu brankář. Čím více hrál ale Lom na vyrovnání, tím častěji se do šancí dostávala i Přimda. Jenže ani ta se už netrefila, a tak to bylo drama až do úplného konce. Stav už se ale nakonec neměnil, a tak mohl Tatran slavit těsnou šťastnou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Lom u Tachova
Vladimír Zdvihal: Shrnul bych to krátce. Na Přimdě jsme odehráli velmi dobrý zápas. Fotbal se mi hodně líbil, po dlouhé době jsme si dávali balóny a byli jsme jednoznačně lepší, než soupeř. Jen jsme neproměnili dost vyložených šancí a ještě jsme si dali napůl vlastní gól. Škoda. Tentokrát jsme si body zasloužili. Kluci si zaslouží mé poděkování a pochvalu.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valenta Martin - VOKROJ Miloslav (N), BURIÁN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.