1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přimda potvrdila formu a uspěla i v Černošíně


Branky


0

Pokud někomu nestačil úspěch Přimdy ve Stráži, mohl se o její formě přesvědčit i ve druhém kole na hřišti dalšího silného celku, kterým byl Sokol Černošín. Přimdě zrkátka úvody častí sezón vyházejí. Stejně, jako na podzim, i nyní je na tom Přimda možná nejlépe ze všech a opět hlasitě upozorňuje na své kvality, jen zůstává otázkou, jak dlouho jí vydrží tenotkrát. V Černošíně dokázala zvítězit v těžkém uktání v poměru 3:1 a domů si odváží dlaší drahocenné tři body. Černošín tak po rozmetání Záchlumí poznal už i hořkost porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka nakopla Tatran k dalšímu úspěchu

Diváci v Černošíně na gól první jarní gól na domácím hřišti skutečně dlouho čekat nemuseli. K jejich neštěstí se ale vlnila síť domácího brankáře, když se už ve čtvrté minutě prosadil Jan Sopko. Pak ale mohli fanoušci sledovat velmi zdařilý zápas. Ten probíhal ve velké kvalitě a oba týmy se blýskly spoustou zajímavých akcí. K vidění bylo na obou stranách i několik šancí, ale další branky stále ne a ne přijít. Mírně navrch měl ale stále hostující Tatran, který byl nakonec v poslední minutě poločasu také odměněn v podobě druhého zásahu. Po přesné střele Tomáše Burdy se síť vlnila podruhé. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:2.

Šťastný čestný zásah na závěr, Přimda zápas zvládla

A také ve druhé půli se mírně lépe dařilo Přimdě, která především kontrolovala vedení a mohl hrát ve velkém klidu. Černošín nic speciálního vymyslet nedokázal a navíc už po sedmi minutách hry inkasoval už potřetí, tentokrát po střele Patrika Dvořáka. Bylo rozhodnuto. Zbytek záapsu se tak už jen víceméně v poklidu dohrával. K radosti domácích diváků se pak na závěr prosadil alespoň Patrik Černý, jehož střelu si do vlastní sítě srazil bránící hráč. To už bylo ale vše, hosté nakonec zvítězili a mají další cenné body. Tentokrát se rozhodovalo v podstatě už v prvních minutách. První branka byla hodně důležitá.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Sokol Černošín: Černošín se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Tatran Přimda
Milan Růžička: My jsme určitě spokojení. Byl to vyrovnaný zápas, ale štěstí stálo opět při nás. Soupeři jsme k jediné brance pomohli napůl vlastním gólem, jinak jsme mu téměř nic nedovolili. Tahali jsme jen o kousek za delší provaz a vezeme si domů další zasloužené body. Musíme ale uznat, že tentokrát to bylo ještě těžší, než ve Stráži.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
A. Kozelka [-] - R. Panuška ml. [-] (55. L. Melich [-] ) , T. Petrovič [-] , R. Havel [-] , T. Klepsa [-] (60. J. Kubovský [-] ) - R. Drozda [-] , J. Šedivý [-] (78. P. Černý [-] ) , J. Solový [-] , T. Vondraš [-] (46. J. Slivoně [-] ) - P. Kříž [-] , D. Bláha [-]

TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - J. Kůst [-] (83. M. Žurek [-] ) , V. Tran [-] (30. V. Velešík [-] ) , M. Vokroj [-] , T. Burda [-] , J. Karásek [-] , D. Ferdinandy [-] (65. T. Le [-] ) , J. Hečko [-] , L. Teplárek [-] , P. Dvořák [-] (65. V. Ovsjannikov [-] ) , J. Sopko [-]

ŽK: 36. P. Kříž , 76. J. Solový - 31. J. Karásek , 48. J. Kůst , 88. M. Vokroj .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Loukota Petr - PECHMAN Marek (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.