M. Stec 32.
M. Rosokha 55.
P. Benda 60.
M. Karvaš 61. (vl.)
M. Stec 73.
5:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motor dvakrát vedl, ale ani tak v Lomu neuspěl


Branky


32. M. Stec , 55. M. Rosokha , 60. P. Benda , 61. M. Karvaš (vl.) , 73. M. Stec - 7. D. Kasič , 49. L. Hrabák
0

Před utkáním byl favorit jasný, ale ve skutečnosti o něco lepší Lom po většinu utkání spíše dotahoval ztrátu. Když se ale ve druhé půli poprvé dostal do vedení, nenechal se už ničím rozhodit a šel si za předpovídaným vítězstvím. Nakonec zvítězil v poměru 5:2 a kýžených bodů se přeci jen dočkal. Záchlumí tak opět padlo a zůstává u dna tabulky na poslední a jediné sestupové pozici. Lom se přiblíží desáté Halži a příště by mohl zaútočit na první vzestup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motor zaskočil domácí první brankou

Motor zdaleka nepřijel v tak mizerné formě, jako se prezentoval minulý víkend a proti Lomu hrál velmi bojovně a ani zdaleka na tak špatně. Lom jej navíc razantně podcenil, takže se stalo nečekané. Záchlumí se už v sedmé minutě dostalo po zásahu Davida Kasiče do vedení. Lom se následně mírně zlepšil, lae stále soupeře nijak výrazně neřehrával a k vyrovnání měl stále daleko, a když se přiblížil, srazila ho vlastní laxnost. Přesto Záchlumským radost až do kabin nevydržela. Ve dvaatřicáté minutě to na sebe totiž vzal kanonýr Martin Stec a bylo vyrovnáno. Přesto zstávala hostům stále jiskra naděje a před druhým poločasem nebylo nic rozhodnuté.

Znovu do vedení, pak přišel kolaps

A Motor byl při chuti. Lom otevřel hned na úvod hru a za hostující tým toho ještě v první pětiminutovce využil Lukáš Hrabák, který z přímého kopu propálil brankáře domácího celku. Jenže pak už to začalo. Lom hrálzodpovědně a kombinačně a Záchlumí si vzpomnělo opět na kolotočové svezení z minulého týdne. Začlo ztrácet a během chvíle bylo po zásahu zimní posily Lomu Mykoli Rosokhy vyrovnáno. V šedesáté minutě pak dokázal procedit míč za záda hostujícího gólmana také Patrik Benda, známý spíše s rukavicemi stojíc mezi třemi tyčemi, ale tentokrát byl v poli. Lom poprvé vedl a od té doby už mohl jen navyšovat své vedení. Nejprve mu pomohl vlastní zásah Miroslava Karvaše zhruba o minutu déle a do deseti minut se prosadil ještě domácí Martin Stec. Za tříbrankového vedení už si Lom troufl polevit a rozhodnutý zápas se už v podstatě jen dorával. Domácí se dočkali nakoenc zasloužené výhry.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Vladimír Zdvihal: Na začátku jsme hráli dost mizerně a nechali jsme si dát první branku. A v podstatě celá první půlka nebyla v našem podání dobrá, soupeře jsme asi podcenili. Ve druhé půli už jsme ale hráli podle představ, soupeře jsme tlačily a jasně jsme si šli za výhrou, která nás neminula. Druhá půle byla daleko povedenější a díky ní jsme také zaslouženě vyhráli.

TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha: Mužstvo odehrálo rozhodně daleko lepší zápas, než proti Černošínu a dokonce jsme dvakrát vedli. Domácí hráli ale velmi dobře kombinačně a náš tým nakonec jejich nápor neudržel a začal ztrácet. Trocha hořkosti v nás ale přesto přetrvává, protože rozhdující brance Lomu předcházela sporné rozhodnutí sudího, které nás možná stálo zápas. Nicméně Lom byl určitě lepší a výhru si zasloužil více.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
T. Mareš [-] - V. Zdvihal [-] , P. Benda [-] (64. J. Vopalecký [-] ) , M. Kraus [-] (68. M. Selzer [-] ) , M. Rosokha [-] , Y. Kalynich [-] , M. Stec [-] (83. V. Matoušek [-] ) , D. Lintner [-] , J. Pich [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-]

TJ Motor Záchlumí
M. Štrejn st. [-] - V. Malík [-] , A. Sabovčík [-] , M. Štrejn ml. [-] (85. L. Tupec [-] ) , M. Baum [-] (46. J. Mička [-] ) , D. Kasič [-] , L. Hrabák [-] , M. Vácha [-] , L. Dýdek [-] (27. R. Hrabák [-] ) , M. Karvaš [-] (75. M. Petrášek [-] ) , M. Koníček [-]

ŽK: 53. M. Karvaš , 70. L. Hrabák , 79. R. Hrabák .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: Friedenberger Karel - HORA Jiří (N), VÁCHA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.