K. Dýdek 33.
I. Šetlík 37.
F. Vacata 68. (vl.)
3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice na úvod zaskočily Lázně a mají první body


Branky


0

Když se potakjí tito dva soupeři, zanemná to vždy velmi atraktivní podívanou. A když je to navíc v prvním jarním utkání, je to zajímavější o to více. Na základně předchozích výsldků se nedá odvodit, jak na tom týmy jsou, kterému se v dané části bude dařit lépe. Tentorkát se v lepším světle ukázaly Kšice. Od začátku měly navrch a zápas rozhodly prakticky už v první půli. Lázně sice ve druhém dějství ještě kousaly, ale Kšickým pomohl vlastní záash hostí, který v podstatě rozhodl. Tři body tak nakoenc i s dávkou štěstí získali v těžkém utkání Kšice. Rozdíl v tabulce mezi oběma je nyní jen dvoubodový.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozehrané Lázně Kšicím nestačily

Lázně působily od začátku velice nerozehraně a téměř nic se jim nedařilo. Kšice se na první jarní zápas očividně připravily daleko lépe a od začátku byly na hřišti lepším týmem. Přesto to z jejich pohledu nebylo vůbec nic snadného. Lázně celkem dobře bránily a Kšice se nemohly dlouho prosadit. Na první branku musely čekat dlouhých třiatřicet minut, ale vyplatilo se. V tomto čase otevřel skóre Kamil Dýdek, což Kšice nakoplo snad ještě více. Recept byl nalezen, a to pomohlo o pár minut déle k další brance, když na daleko slibnějších 2:0 zvyšoval Ivan Šetlík. Dvoubrankové vedení už Kšicím do kocne poločasu vydrželo a na obzoru tak před druhou půlí bylo jedno z  prvních letošních překvapení.

Po snížení Lázně srazil do kolen vlastní záash

Ve druhé půli už byli hosté daleko zdatnějším soupeřem. Více útočili a vše nasvědčovalo tomu, že budou diváci ještě svědky napínavého zápasu. Oba týmy měly šance a otzkou tak bylo jen to, kdo se trefí ve při velmi vyrovnané hře první. Tuto výhodu si pro sebe ukořistili hosté. V sedmašedesáté minutě se dokázal prosadit Petr Hospodářský a Lázně byly zdánlivě zpět ve hře. Jenže vzápětí je do kolen srazila vlastní branka Františka Vacaty a bylo v podstatě rozhodnuto. Kšice už bez většich problémů dvoubrankové vedení uhájily a na konci zápasu mohly slavit zasloužené tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout: My jsme se na Lázně dokázali dobře připravit a podařilo se nám je minimálně v první půli přehrát. Zaslouženě jsme prvních pětačtyřicet minut vyhráli 2:0 a mohli jsme zápas v podstatě už jen kontrolovat. Ve druhé půli jsme možná zbytečně polevily, ale nakonec máme první tři body a ještě k tomu takhle cenné. Celkově jsme s prvním letošním zápasem velice spokojeni.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - P. Janout [-] , M. Kövary [-] , M. Volf [-] , V. Berta [-] (85. D. Nguyen [-] ) - J. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - L. Bordeniuc [-] (62. T. Rak [-] ) , K. Dýdek [-] (87. N. Škornička [-] ) - P. Šnebergr [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - P. Hampapa [-] , F. Vacata [-] , M. Pohlot [-] (75. M. Pohlot [-] ) , J. Zábranský [-] , M. Surovčík [-] - M. Hoffmann [-] , K. Praizler [-] , P. Rašín [-] , P. Hospodářský [-] - J. Sak [-] (75. R. Zabloudil [-] )

Počet diváků: 48. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - KASAL Petr (N), HROBAŘÍK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.