4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobratice doma získaly důležité tři body s Brušperkem


Branky


0

Brušperk přijel do Dobratic pro povinné tři body a odvezl jsi nálož čtyř branek a z ostudy kabát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brušperk nastoupil do zápasu velice laxně, čehož již v 5. minutě využil nejlepší střelec Dobratic Marián Causidis a otevřel skóre na 1:0. Nutno podotknout, že této brance předcházela nesmyslná přihrávka Cigánka na nohu soupeře v brušperském pokutovém území. V této nedůslednosti pokračovali hosté i nadále a soupeř zatlačil Brušperk před branku. Tento tlak vyústil v 15. minutě ke vstřelení druhé branky hráčem Lýskem a Dobratice vedli ze dvou střel 2:0! Ve 26. minutě střídal kvůli zdravotnímu stavu Koval za Zajace. Poté se hráči Brušperku vzpamatovali, začali bojovat a dobře kombinovat. Za pětadvacet minut devětkrát vystřelili mezi tři tyče, ale z těchto střel se ujala pouze střela Vojtka po krásné narážečce od Kornaka a bylo to ve 42. minutě - 2:1. Po brance volala hlavně střela Válka z deseti metrů, kterou vychytal Tesarčík. Dobratice se od dvacáté minuty k ničemu podstatnému nedostaly.

 

Do druhého poločasu nastoupili hosté s jednou změnou v sestavě místo Reichela nastoupil Kaleta. Druhý poločas začal úplně stejně jako ten první s tím rozdílem, že nezájem o hru trval Brušperku pětadvacet minut, kdy nevystřelili na branku!! Toho pohodlně využil domácí tým ke vstřelení dvou branek. V 55. minutě prokličkoval po levé straně přes tři hráče Brušperku Béla a slabou přihrávkou po brankové čáře, kterou pustil za svá záda na první tyči chytající Mušec pohodlně zasunul do prázdné branky domácí hráč Somr na 3:1. Vrcholem všeho ze strany hostů byla čtvrtá branka v 71. minutě, kdy Cigánek tak dlouho držel míč u nohy v pokutovém území, až mu ho pohodlně odebral Marián Causidis a završil výsledek na 4:1. Potom vzal vše na sebe Kornak a začal dirigovat hostující hru. Z toho hosté vytěžili pět střel, ale jen ta od Blahuta zaváněla brankou. Ostatní neměly parametry ohrozit domácí svatyni. Tak skončilo Brušperské trapné vystoupení v zachraňujících se Dobraticích.



Sestavy


TJ Dobratice
P. Tesarčík [-] - P. Béla [-] , P. Lýsek [-] , D. Rusek [-] (81. P. Gongol [-] ) , D. Kolář [-] - J. Šponiar [-] (46. V. Figura [-] ) , J. Uherek [-] , O. Skotnica [-] (87. R. Platoš [-] ) , T. Světlík [-] - M. Causidis [-] , L. Somr [-]

SK Brušperk
F. Mušec [-] - P. Hruzík [-] , D. Kornak [-] , P. Tomek [-] , D. Cigánek [-] (72. P. Karlík [-] ) - J. Válek [-] , P. Reichel [-] , J. Blahut [-] , M. Vojtek [-] - T. Koval [-] (27. P. Zajac [-] ) , J. Bogdan [-]

Hráči zápasu: M. Causidis - D. Kornak .
Místo: Dobratice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.