Zárybské béčko potvrdilo formu hned na úvod jara


Branky


0

První jarní utkání se střetla za pěkného jarního počasí Jeviněves ze suverénem podzimu Zárybami. Na podzim je doma dokázala porazit, když si během úvodní čtvrthodiny vytvořila třígólový náskok a celý zápas pak vyhrála 4:2. Pak už ale Záryby prohrály jen jedinkrát a vyhouply se na první příčku tabulky. Jeviněves se usadila na sedmém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Již od začátku bylo zřejmé, že Zárybští jsou fotbalově někde jinde. Souhra všech řad, pohyb, zpracování, nápaditost a minimálně o stupeň vyšší rychlostní stupeň byly atributy, kterými si vytvářeli jednu šanci za druhou. Během prvních dvaceti minut třikrát přesně zakončili, z čehož zejména první gól zavěšený po centru z pravé strany bombou z voleje pod víko byl výstavní.

 

Budiž zmíněno, že jeden dva útoky zaváněly neodpískaným ofsajdem, ale i pokud to tak bylo, na výsledek utkání to zásadní vliv zřejmě nemělo. Až poslední čtvrthodinu se domácí trochu uspokojili a i Jeviněvští si dokázali vytvořit dvě slušné šance, chyběl jim však klid v zakončení. 

 

Ve druhém poločase už domácí trochu ubrali na přímočarosti. Skóre navýšili po rohovém kopu, kdy domácí útočník předskočil hostujícího brankáře a pak opět po sporné ofsajdové situaci a přihrávce zprava před prázdnou branku pečetili na 5:0. Jeviněves měla i ve druhé půli pár gólových šancí, ale ke gólu jich potřebuje příliš mnoho, chce to víc klidu a odvahy, v příštích zápasech by to mohlo mrzet více než v již rozhodnutém zápase. Pokud Záryby budou podávat takovéto výkony, budou jasní postupující do okresu.

 

AUTOR: Jaroslav Kysela



Sestavy


TJ Sokol Záryby B
F. Šašek [-] - M. Šindelář [-] , R. Fabián [-] , V. Mikšovský [-] - J. Tesař [-] , L. Carmine [-] (86. B. Sedláček [-] ) , J. Strýček [-] (75. M. Kuba [-] ) , P. Toman [-] (56. J. Polák [-] ) - Z. Antoš [-] (41. J. Blanár [-] ) , P. Popelka [-] (69. J. Bureš [-] ) - V. Valentin [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Janovský [-] (29. P. Novotný [-] ) , M. Paul [-] , D. Velický [-] , P. Macák [-] - J. Broft [-] , P. Kindl [-] , M. Schoř [-] (74. M. Malý [-] ) - J. Kokšal [-] , P. Duchoslav [-] , J. Šelicha [-] -

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.