1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Albrechtice s Brušperkem nerozhodně


Branky


0

Nepříznivé počasí nepustilo oba týmy na přírodní trávu, a tak se mistrovské utkání 18. kola I. A třídy skupiny B odehrálo na umělé trávě menších rozměru, která tak sváděla hráče k bojovnému fotbalu. V 18. kole I. A třídy skupiny B přivítal tým FK Baník Albrechtice na své půdě silný tým SK Brušperk. Toto střetnutí, které se hrálo kvůli nepříznivému počasí na umělé trávě, skončilo remízou 1:1. Hosté z Brušperku se dostali do vedení v 75. minutě po proměněné penaltě Davida Kornaka, domácí Baník odpověděl hned za minutu po přesné trefě Davida Dorozla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl plno šanci bez gólového efektu

V prvním poločase se první velká šance zrodila před brankou Brušperku, Jan Kociolek dostal ve 2. minutě míč na osamoceného Goje, ale gólman hostů včasným vyběhnutím šanci uhasil. První zajímavá šance hostů přišla v 8. minutě, hosté měli po faulu možnost volného přímého kopu, který po střele Škrkoně zneškodnil brankář Hekera. Poté převzali hru pod sebe domácí Baníkovci, kteří byli jasně lepší a měli několik možnosti na vstřelení úvodní branky. V 17. minutě přišla první velká možnost Baníku na vstřelení úvodní branky. Izaiáš z levé strany vyslal centr na osamoceného Jana Kociolka, ale ten v obrovské šanci odkrytou branku hlavou netrefil. Další obrovskou možnost Baníku a asi největší měl v 19. minutě Jakub Kociolek, kterého po přizemním centru Dorozla vychytal skvělým zákrokem hostující brankář Mušec, když pokus záložníka Baníku vyrazil na rohový kop, po kterém úplně osamocený Goj nastřelil hlavou tyčku hostující branky. Hosté mohli jít do vedení ve 28. minutě, kdy na polovině hřiště vybojoval míč Blahut a hnal se na branku Baníku, poté však k udivení všech přítomných na tomto utkání přihrál na Vojtka, ale jeho pokus zneškodnil pohotovým zákrokem domácí gólman Hekera. Běžela 32. minuta a Baník zahrával rohový kop, který hosté odvrátili, ale Dorozlo vrátil míč na Širokého, kterému nevyšla střela, ale k míči se dostal volný Jan Kociolek, kterého včasným vyběhnutím vychytal brankář hostů a ani následná dorážka neskončila v hostující sítí. Ve 30. minutě přišla komplikace na straně Baníku, kdy musel ze hřiště odejít kvůli zranění zkušený útočník Goj, kterého nahradil mladý Smiga. Poté přišla zase lepší hra hostů, kteří měli také několik šanci na vstřelení úvodní branky. První dobrá možnost přišla ze strany hostů ve 35. minutě, kdy se po centru z levé strany dostal k zakončení osamocený Škrkoň, ale radost ze vstřelené branky mu neudělal brankář Hekera, který perfektní zákrokem možnost útočníka Brušperku zneškodnil. Za čtyři minuty měli výhodu hosté volného přímého kopu těsně před šestnáctkou. Míče se chopil útočník Škrkoň a vyslal perfektní technickou střelu přesně k tyčce přes zeď hráčů, ale perfektní robinsonádou se zaskvěl brankář Hekera a bravurním zákrokem míč vytáhl mimo dosah své branky a poté skončil míč v autu, po kterém míč prodloužil hlavou Kornak a následně se dostal k zakončení opět útočník Škrkoň a opět mu nebylo přáno, jelikož jeho střelecký pokus vytáhl skvělý brankář Hekera na břevno a následný rohový kop, ze kterého nic vážného nebylo. Další možnost měli hosté ve 42. minutě. Po centru Vojtka se k míči dostal opět Brušperský Škrkoň, ale opět vyšel ze souboje lepé brankář Baníku Hekera, jelikož útočník hostů nemířil přesně a branku přestřelil. Poslední možnost v prvním poločase měl po centru Vojtka z levé strany Zajac, ale branku také přestřelil. První poločas plný šanci bez gólového efektu z obou stran skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Druhý poločas přinesl měně šanci ale dva góly

Druhý poločas již moc šanci nepřinesl, dalo by se říct, že až na dva vstřelené góly vůbec žádnou. Do 75. minuty se na hřišti nic podstatného neudálo. Poté přišla právě v 75. minutě první vstřelená branka utkání, kterou vsítili hosté. Po přihrávce Zajace mezi obránce se v souboji se stoperem Baníku Kroužkem poroučel hostující Bogdan k zemi a hlavní rozhodčí Kolečkář odpískl pokutový kop, kterého se ujal kapitán hostů David Kornak, gólman Baníku Hekera stranu střely vystihl, ale úvodní brance nedokázal zabránit - 0:1. Ovšem hned za minutu v 76. minutě explodovali diváci Baníku na tomto utkání nadšením, k odraženému míči po autovém vhazování se dostal k míči Smiga, poslal přihrávku na Davida Dorozla, který před šestnáctkou hostů se dostal přes tři hráče a z póza šestnáctky vyslal krásnou střelu, která zapadla přesně k tyčce branky hostů do sítě - 1:1. Krásny fotbalový gólový moment! Poté již se nic vážného nestalo kromě červené karty v 79. minutě Baníkovce Jiřího Kroužka, který strčil do hostujícího Cigánka po nesmyslném a ošklivém šlapáku na brankáře Hekeru. Tento souboj dvou hráčů ohodnotil hlavní rozhodčí na obou stranách po žlutých kartách, a jelikož stoper Baníku měli již jednu žlutou kartu, tak následovala druha a tím pádem červená karta. Velmi zajímavé mistrovské utkání 18. kola I. A třídy skupiny B FK Baník Albrechtice - SK Brušperk tak skončilo remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Albrechtice
Tomáš Vychopeň - trenér: Perfektně připravená kabina před utkáním mě doslova oslnila, takže tedy přípravou jsme nic nezanedbali. Samotný zápas se nám v prvních minutách vyvedl dobře, neboť tři vyložené šance do patnácti minut to je určitě skvělé, ale to trestuhodné zakončování, tak to se nám na konci zaplať pánbůh, nevymstilo. Po těch patnácti minutách se soupeř začal oklepávat a byl čím dál tím víc pro nás nebezpečnější. Ale tak jako my, tak i oni ty své tři tutovky taktéž trestuhodně neproměnili. První pětačtyřicetiminutovka tedy byla podle mě asi spravedlivá. Jen nespravedlivé bylo zranění Jardy Goje, doufám, že se do příštího zápasu dá dohromady, určitě by nám chyběl. Do druhého poločasu se obraz hry nějak zvláštním způsobem nelišil od toho prvního, jen brankových šancí bylo o polovinu méně. Z přibývajících minut jsme se začali očividně zatahovat k vlastní bráně a soupeř to začal vyciťovat a začal mít jemně územní převahu, ale do 75. minuty to nedokázal zužitkovat, pak ale v té 75. minutě přišla nekoncentrovanost obrany a po pěkné přihrávce na soupeřova útočníka Jirka Kroužek faulem zabránil gólu, ale nezabránil zapískání penalty. Kapitán penaltu proměnil a Brušperk šel do vedení 0:1. V tom okamžiku kdy jsme obdrželi úvodní branku, jsem se už začal obávat o výsledek, ale mé obavy se nakonec nenaplnily. Pár okamžiku poté jsme postupným útokem, kdy Radim Smiga vedl míč proti soupeřově obraně se lépe postavený David Dorozlo dožadoval křikem míče, Radim to postřehl a přesnou přihrávkou na něho mu ho poslal a nikým nekrytý David dokázal přesnou trefou srovnat na konečných 1:1. Ve zbývajících minutách soupeř se snažil zpět o vstřelení vítězného gólu, ale my jsme cenný nýbrž spravedlivý bod ubránili a musím říci, že jsme odvedli velmi poctivý výkon.




Sestavy


FK Baník Albrechtice
A. Hekera [-] - T. Wojtyna [-] , A. Věčorek [-] , M. Korzeniowski [-] , J. Kroužek [-] - T. Izaiáš [-] , M. Široký [-] , J. Kociolek [-] , D. Dorozlo [-] - J. Goj [-] (30. R. Smiga [-] ) , J. Kociolek [-]

SK Brušperk
F. Mušec [-] - P. Tomek [-] , Z. Červenka [-] , P. Hruzík [-] , D. Cigánek [-] (83. P. Karlík [-] ) - J. Blahut [-] , M. Vojtek [-] (46. A. Hruzík [-] ) , D. Kornak [-] , P. Zajac [-] - J. Škrkoň [-] (89. V. Šlesinger [-] ) , J. Bogdan [-]

ŽK: 24. J. Kroužek , 79. J. Kroužek , 87. M. Široký , 89. T. Wojtyna - 79. D. Cigánek . ČK: 79. J. Kroužek .
Hráči zápasu: A. Hekera - J. Bogdan .
Místo: (UT). Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.