1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2017 18:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná po tuhém boji přetlačila Union B


Branky


0

Sokol Letná měla sice v utkání proti Unionu B na hřišti herně navrch, ale dlouhou dobu se jí nedařilo najít recept na to, jak dostat míč do sítě. Rozhodnutí utkání, v němž domácí tým marně dobýval soupeřovu klec, přišlo až v závěru duelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union se postupně scházel

Pouze v deseti hráčích nastoupili fotbalisté Unionu B k utkání proti Letné. Zbylý hráč dorazil teprve v průběhu zápasu, následně dorazili i dva náhradníci. Letná proto od začátku zápasu diktovala tempo hry a Union naopak vrhal všechny své síly do obrany. Míč se proto nacházel prakticky pouze na jedné polovině hřiště, nicméně Sokolu se nedařilo najít správný recept na houževnatou defenzívu Unionu. Kromě několika nepřesných střel z dálky toho domácí příliš nevymysleli. Union se občas snažil vyrážet do rychlých brejků, ale spíš se pouze bránil, což se mu podařilo až do konce první části, kdy byl stav nerozhodný. 

Domácí Soukup rozhodl

Po změně stran se dění na hřišti prakticky nezměnilo. Domácí marně dobývali soupeřův val a navíc hráli část druhé poločasu v deseti, když nervy neudržel letenský Vozka, jenž se musel po červené kartě pakovat do sprch. Hostům se naopak postupně zranili dva hráči, takže ani oni nebyli kompletní.  Síla útoků Letné ale gradovala, až nakonec unavneá obrana Unionu inkasovala. Šest minut před koncem zápasu se prosadil Zdeněk Soukup, který dostal do vápna výborný centr z pravé strany, jenž uklidil do sítě. Union přesto ještě hledal síly na vyrovnání a nebyl od něj úpně daleko, když v závěru zahrozil z několika rohových kopů. Domácí ovšem svojí svatyni uhájili a mohli slavit hubené vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Ježek: Soupeře dlouhou dobu držel brankář. Bylo to celkem psychicky náročné utkání, ale nakonec jsme zaslouženě vstřelili vítěznou branku. Dobrý výkon předvedl Standa Žák, jenž připravil naší jedinou branku.

TJ Union Plzeň B
Petr Starý: Zasloužená výhra Letná, ale ani my se nemáme za co stydět vzhledem k tomu, v jakém stavu máme aktuálně kádr. Dobře zahrál stoper Lukáš Londa, který nás výborně držel ve hře a nejvíce vyčníval z naší výborné obrany.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
V. Hebr [-] - T. Kamínek [-] , T. Vozka [-] , Z. Soukup [-] , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , J. Jelínek [-] , M. Dvořák [-] , V. Svoboda [-] , J. Diviš [-]

TJ Union Plzeň B
M. Horn [-] - M. Češek [-] , L. Londa [-] , M. Prcín [-] , V. Jíra [-] - M. Čopan [-] , R. Falbr [-] , P. Šimana [-] , T. Rojík [-] - K. Kotrč [-] , O. Jakoubek [-] -

ŽK: 18. T. Vozka - 40. O. Jakoubek . ČK: 73. T. Vozka .
Hráči zápasu: S. Žák - L. Londa .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - HÁJEK Jiří (N), TEOCHARIS Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.