0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná spalovala šance, ale přesto zvítězila na Slovanu


Branky


0

Fotbalisté Letné, kteří ještě živí šanci na případnou účast v baráži, zvládli o víkendu své utkání na jedničku, když si odvezli všechny body ze hřiště Slovanu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzivní smršť Letné přinesla jen dva zásahy

Od prvních minut bylo patrné, kdo bude mít v utkání navrch. Hostující tým diktoval tempo hry a navíc se poměrně hladce dostával do gólových šancí. První branka přišla hned v šesté minutě hry. Jelínek našel svým povedeným centrem z pravé strany Stanislava Žáka, jenž se z vápna nemýlil. K vidění byl opravdu ofenzivní fotbal se šancemi na obou stranách. Více příležitostí ale měla Letná, která navíc brzy zvýšila své vedení. Jan Jelínek využil špatně postavené zdi soupeře, která se rozestoupila, a zvolného přímého kopu se nemýlil. Hosté měli poté ještě další šance na skórování, ale v koncovce jim to nelepilo, když dokázali spáliti nemožné. 

Dění na hřišti se nezměnilo

I po změně stran pokračovala Letná ve svém spalování šancí. Často se dostávala do samostatných úniků, ale v koncovce jí opravdu nebylo přáno. Možnosti dostat se zpět do duelu měli i domácí fotbalisté, jenže ani jim se nadále nedařilo v rozhodující fázi. Bylo proto otázkou, zda se ještě přihlížející hrstka diváků dočká nějakého gólu. Jedna trefa do černého přesto ještě přišla. Při samostatném úniku hostů, prakticky čtyři hráči mířící na samotného gólmana, se centr z pravé strany dostal nakonec až k nejdále postavenému Janu Jelínkovi, který dal svému mužstvu definitivní jistotu. 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Marek Feiferlík starší: Letná měla v utkání navrch. My jsme také měli nějaké šance, ale bohužel jsme nebyli schopní dostat míč do branky. Nevyzdvihl bych nikoho, od všech bídný výkon.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Ježek: Vyhráli jsme, ale spokojený být nemůže. Těch spálených šancí je opravdu mnoho. Navíc jsem znovu musel předělávat sestavu. Přesto jsem rád, že jsme v oslabeném složení dokázali soupeře přehrát. Výborný výkon předvedl Jelínek, který byl u všech branek, dobré utkání odehrál i Žák



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
M. Feiferlík [-] - P. Háva [-] , A. Žák [-] , L. Stupka [-] , P. Macháč [-] , M. Koranda [-] , M. Braun [-] , J. Hrdlička [-] , D. Bulant [-] , O. Ladislav [-] , M. Feiferlík [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
V. Hebr [-] - T. Kamínek [-] , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , M. Štádler [-] , L. Marinič [-] , J. Jelínek [-] , V. Svoboda [-] , J. Diviš [-] , S. Vlčák [-]

Hráči zápasu: J. Jelínek .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: OPALECKÝ Jiří - VOLF Petr (N), ŠAMPALÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.