2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 14:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov vletěl na Chotíkov a brzy rozhodl o svém vítězství


Branky


0

Fotbalisté Vochova zvládli naplno bodovat v utkání proti rezervě Chotíkova a nadále drží kýženou druhou příčku, která znamená po konci soutěže postup do městského přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup zajistil Vochovu vítězství

Vochov chtěl vletět na svého soupeře, což se mu do puntíku podařilo. Od začátku zápasu si domácí tým vypracovával jednu šanci za druhou a gólman Šlajs se musel co otáčet, aby nebylo skóre po úvou duelu tolik nepříznivé. Lovit přesto musel ze své sítě jeden balon. Při závaru v pokutovém území, kdy domácí neúspěšně dlouho nemohli dostat balon přes obránce protivníka, se do míče opřel Michal Klement, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě. Ještě veseleji bylo na straně Vochova po půl hodině hry. Kolmý pas za obranu si našel rozběhnutý Zdeněk Klein, jenž předběhl i přes svojí robustnější postavu útočného parťáka Vávru a následně skóroval. Chotíkov se mírně zvedl poté, co na hřiště přišel Adam Forman, ale ve zbytku první části se už nic dalšího neuskutečnilo. 

Ani červená karta Vochov nezastavila

Po změně si Vochovští udržovali svůj dvougólový náskok, a přestože se hosté herně zvedli, příliš se do šancí nedostávali. Případně mířili daleko mimo prostor tří tyčí, nebo v jednom případě skončil balon na břevně. Domácí mužstvo nakonec muselo dohrávat v desti, jelikož Dumitru Vozian, který jde do každého míče na plno, byl v souboji pozdě a obdržel ihned červenou kartu. Ani to ovšem nic nezměnilo na tom, že všechny body zůstaly ve Vochově, jenž proto nadále drží klíčovou druhou pozici v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Pavel Tlustý: Chtěli jsme na soupeře vletět, což se nám podařilo. Hra se mi ale dobře úplně nehodnotí, protože nehrajeme stále to, co bych si přál. Jsem rád, že jsme nadále druzí, ale ještě to musíme uhájit. Dobrý výkon předvedl gólman Elkobrosy, obránce Konáš a záložník Klein.

FC Chotíkov 1932 B
Martin Vyskoč: První poločas jsme hráli hodně špatně dostali jsme dva zbytečný góly. Po přestávce jsme se zvedli a i jsme soupeře zatlačili, ale gól jsme bohužel nedali. Nejlepším naším hráčem byl Michael Vojáček.



Sestavy


SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - D. Štec [-] - P. Ausberger [-] , P. Tlustý [-] , M. Šulaj [-] , D. Prokeš [-] , M. Ausberger [-] , D. Vozian [-] , D. Vávra [-] , M. Klement [-] , D. Konáš [-]

FC Chotíkov 1932 B
J. Šlajs [-] - M. Vyskoč [-] , F. Dobrý [-] , D. Kristl [-] , P. Malata [-] , D. Vacek [-] , M. Hauer [-] , J. Fryček [-] , M. Rubáš [-] , D. Kestler [-] , P. Maruš [-]

ŽK: 27. Z. Klein , 55. D. Vávra - 11. M. Vyskoč , 55. F. Dobrý . ČK: 74. D. Vozian .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Duspiva Václav - HRUŠKA Roman (N), HÁDEK Michael (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.