Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 14:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj se postaral o překvapení kola, porazil vedoucí Druztovou


Branky


0

O nečekaný výsledek se v sobotu postarali fotbalisté Prazdroje. Zkušené mužstvo zavítalo na hřiště lídr az Druztové, které nasázelo čtyři branky a odjela domů s cenným skalpem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prazdroj válcoval lídra

Hosté z Prazdroje na tento zápas složili nejsilnější možný tým a chtěli naplno uspět na hřišti Druztové, což se jim povedlo. Hostující tým začal aktivně a po deseti minutách hry se ujal vedení, když se po pasu z pravé strany prosadil Jaroslav Pavlíček. Následně sice překvapil gólmana Kolaříka dalekonosným pokusem Jan Hauptmann, ale to bylo vše, co se Druztové povedlo. Následně totiž znovu vládli Plzeňané, kteří si vypracovávali jednu šanci za druhou, ovšem v zakončení pokulhávali. Prosadit se povedlo až Patriku Matulovi, jenž se po pěkném centru z pravé strany nejlépe zorientoval ve vápně a skóroval. Gólovou tečku za prvním poločasem ale obstaral kapitán Pavel Hyneš, jenž uklidil do branky centr od rohového praporku. 

Hosté dovedli duel do vítězného konce

Po přestávce už nebylo k vidění tolik šancí. Druztová se celkově jen těžce dostávala do utkání a nevypadala to vůbec na to, že by mohla ještě nějak zahýbat s výsledkem utkání. Prazdroj hrál, to co potřeboval, ale už se rovněž nedostával tak často na dostřel domácí svatyně. Jedna branka přesto ještě padla do sítě Druztové. Pavel Hyneš vysunul po pravé straně svého spoluhráče a následně si naběhl na přesně adresovanou přihrávku, kterou pohotově uklidil na místo určení. Hosté proto mohli odcházet na plzeňskou Viktorku s tříbodovou radostí, domácí tým naopak zůstal s prádznou, ale jistotu postupu mu už nikdo nevezme. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák: Soupeř byl po všech stránkách lepší. Mohli jsme klidně dostat ještě více gólů. Když to řeknu slušně, tak jsem z našeho výkonu zklamaný. Dobrývýkon i přes výsledek předvedl na pozici stopera či defenzivního záložníka Martin Beránek.

SK Roudná
Pavel Hyneš: Utkání se po domluvě kvůli Viktorce přeložilo na odpoledne. Bylo proto teplo a přišlo mi, jakoby to soupeře trochu zabrzdilo. My jsme naopak postavili silný tým s cílem zvítězit, což se nám povedlo. Měli jsme hodně šancí, klidně jsme mohli dát devět branek. Jsme ale rádi, že tam něco napadalo. Shodli jsme se, že naším nejlepším hráčem byl Pavel Hyneš (úsměv) a levý záložník Dimo Dergačov.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - D. Roubal [-] , M. Hakr [-] , J. Zeman [-] , P. Jirka [-] , J. Hauptmann [-] , J. Šlauf [-] , P. Fischer [-] , M. Beránek [-] , O. Kosa [-] , P. Ježek [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , M. Ranš [-] , P. Hyneš [-] , D. Dergachov [-] , D. Urie [-] , J. Hostička [-] , P. Hein [-] , P. Kratochvíl [-] , R. Hedvík [-]

ŽK: 21. J. Hauptmann - 67. P. Hyneš .
Hráči zápasu: M. Beránek - P. Hyneš , D. Dergachov .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hačka Jakub - NAVARA Jaroslav (N), KRÝDA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.