1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První Druztová ztratila na jaře první bod


Branky


0

Vítěznou sérii bez ztráty kytičky neprodloužili v posledním kole III. třídy Plzeň - město fotbalisté vedoucí Druztové, kteří si ze hřiště plzeňského Slovanu odvezli nakonec dva body, když lépe zvládli penaltovou loterii. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly pouze v prvním poločase

Od začátku zápasu vyrovnaný zápas dlouhou dobu nevypadal na to, že by měl přinést nějaké branky. První gól přesto padl po dvaceti minutách hry. Po chybě obránce Druztové, který doslova namazil míč soupeři, se prosadil hladce Marek Koranda. Domácí tým šel proto překvapivě do vedení a mnoho nechyběloo, aby ho udržel do odchodu do šaten. Hosté ovšem dokázali využít nastavenou minutku v první části ke srovnání skóre. Dlouhé autové vhazování, které byklo prodlouženo do vápna, se dostalo k osamocenému Václavu Němečkovi, jenž bez potíží poslal balon do sítě. Do kabin se proto šlo za nerozhodného stavu. 

Další šance nebyly

Po změně stran se třicítka přihlížejících diváků už další branky nedočkala. Chyběly i šance na obou stranách, Obě mužstva výborně bránila a kromě několika náznaků se ani jeden z týmů nedostal k ohrožení soupeřovy svatyně. Utkání proto v poklidu dospělo k remízovému stavu. Bylo proto jasné, že Druztová ztratí na jaře nejméně jeden bod. Na řadu přišly penalty, v nichž se na hostující straně blýskl gólman Pavel Purkar, jenž zneškodnil dvě střely soupeře a jednou si postavil dobře svoji brankovou konstrukci. Druztová naopak kromě jedné neproměněné penalty ostatní dala a mohla se proto radovat ze zisku druhého bodu. 

Druztová brala bonusový bod

Na řadu přišly penalty, v nichž se na hostující straně blýskl gólman Pavel Purkar, jenž zneškodnil dvě střely soupeře a jednou si postavil dobře svoji brankovou konstrukci. Druztová naopak kromě jedné neproměněné penalty ostatní dala a mohla se proto radovat ze zisku druhého bodu. 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Marek Feiferlík: Ještě hodinu před zápasem jsme nevěděli, zda nás bude jedenáct do pole. Předvedli jsme výborný kolektivní výkon a celkově tomu utkání remíza slušela. Šance byly na obou stranách. Nikdo z nás nevyčníval, ale dobré zákroky předvedl gólman Marek Feiferlík mladší.

TJ Sokol Druztová
František Rusňák: Vyrovnané utkání prakticky bez šancí na obou stranách. Dobrý výkon předvedli oba brankáři. Náš gólman nám vychytal bonusový bod, když chytil dvě penalty. Výkon nebyl takový, přece jenom je stále těžší vyhrávat, když se vždy snaží každý na vás vytáhnout. K našim nejlepším hráčům patřil brankář Purkar a záložník Němeček.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
M. Feiferlík [-] - P. Háva [-] , J. Nosek [-] , L. Neubauer [-] , M. Feiferlík [-] , P. Mudra [-] , A. Radvanovský [-] , M. Koranda [-] , D. Bulant [-] , J. Hrdlička [-] , A. Payer [-]

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - J. Hauptmann [-] , M. Hakr [-] , P. Ženíšek [-] , P. Jirka [-] , J. Zeman [-] , J. Šlauf [-] , V. Němeček [-] , M. Beránek [-] , J. Folk [-] , P. Ježek [-]

ŽK: 38. P. Háva , 74. J. Nosek - 26. T. Linda , 74. P. Ježek .
Hráči zápasu: M. Feiferlík - P. Purkar , V. Němeček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: OPALECKÝ Jiří - VOLF Petr (N), NAVARA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.