6:1
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj nasázel Vodním stavbám šest gólů


Branky


11. P. Matula , 16. D. Urie , 19. P. Matula , 20. M. Nolč st. (vl.) , 30. P. Brichcín , 78. P. Matula (p.) - 83. J. Jírovec
0

Jasný průběh mělo utkání mezi Prazdrojem a Vodními stavbami. Domácí tým rozhodl o svém vítězství behem prvního poločasu, kdy se hned pětkrát trefil do černého. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během půl hodiny zápasu bylo rozhodnuto

Zkušený domácí tým potřeboval pouze deset minut hry na to, aby se ujal vedení, když se poprvé do černého trefil Patrik Matula. Poté se už naplno rozjel konzert v podání domácích fotbalistů. Do další desetiminutovky se totiž vešli ještě další tři trefy v podání Prazdroje. Druhý gól svého cleku vsítil Daniel Urie a následně se již podruhé v duelu prosadil Patrik Matula. Hned na to si navíc hostující Michal Nolč vstřelil vlastní gól a s hosty to vypadalo hodně špatně. Kromě toho se ještě do konce první části prosadil Pavel Brichcín a Prazdroj proto vedl po první části vysoko 5:0. 

Gólové hody utichly

Po přestávce přihlížející desítka diváků uviděla už je jednu branku. Domácí celek v poklidu kontroloval průběh hry a navrch ještě jednou skóroval. Hattrick zkompletoval Patrik Matula, jenž bez potíží proměnil pokutový kop. V poslední desetiminutovce duelu sice ještě čestný úspěch soupeře zařídil Jan Jírovec, ale ani to nic nezměnilo na tom, že domácí celek si na vlastní půdě v neděli večer s chutí zastřílel a ukořistil všechny body. 



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Pavel Hyneš: Bylo rozhodnuto prakticky během čtyřiceti minut. Soupeř byl slabší vzadu, zatímco my silní vepředu. Ve druhém poločase se už zápas v poklidu zahrál, v klidu jsme si zahráli fotbal.




Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , M. Ranš [-] , P. Hyneš [-] , L. Sedláček [-] , D. Urie [-] , J. Hostička [-] , P. Hein [-] , P. Kratochvíl [-] , P. Křepelka [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Karas [-] - J. Větrovský [-] , M. Nolč st. [-] , T. Sýkora [-] , T. Frýdl [-] - D. Brunner [-] , J. Kačer [-] , T. Bláha [-] , M. Peroutka [-] - P. Porada [-] , M. Hricina [-] -

ŽK: 78. J. Jírovec .
Hráči zápasu: P. Matula .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: MIČAN Jan - KRÝDA Miloš (N), HAVEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.