2:1
(2:1)
30. D. Kroc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 10:30

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást, který na jaře patří mezi nejlepší týmy, padl


Branky


15. L. Fořt , 25. J. Kanta - 30. D. Kroc
0

Chrástečtí fotbalisté, kteří se po podzimu nesmířili s postavením v tabulce podruhé na jaře padli. Tentokrát s Liticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlhodina rozhodla o výsledku

Po podzimu poslední tým tabulky, devět bodů z třinácti zápasů, beznaděj. Jaro je ale v podání Chrásteckých famózní. Tým z chvostu tabulky dokázal v devíti utkáních odejít osmkrát vítězně a jen jednou prohrál - konkrétně v Plzenci. Tato bilance druhého nejlepšího týmu na jaře posunula celek ze severozápadního Plzeňska na deváté místo. Litice však na tom jsou podobně na jaře pro sebe urvaly dvacet bodů a v tabulce pravdy se drží na rozdíl jednoho bodu od druhého místa. Všechny důležité momenty tohoto zápasu se vešly do první půlhodiny hry. V 15. minutě Tomáš Voves se uvolnil na pravé straně a přihrávkou pod sebe našel Lukáše Fořta, který se z první trefil přesně k tyči branky, kterou strážil Jan Kokoška. Ve 25. minutě pravý bek domácích Michal Forman pěkným centrem přes celou šířku hřiště našel Jiřího Kantu, který si seběhl a obstřelil brankáře. Chvilku poté Tomáš Voves našel dlouhým autem ve vápně spoluhráče, jenže v zárodku akci Chrástečtí utli. Ve 30. minutě přišlo snížení, když přes sérii několika narážeček Daniel Kroc snížil na 1:2 z pohledu hostů.

Druhá půle ve znamení bojovnosti

Utkání velmi svižného ražení přineslo v průběhu celého druhého poločasu bojovnost na obou stranách barikády. Dle činovníků zápasu zápas oku lahodící postrádal jen větší diváckou kulisu. Do Litic zavítala třicítka věrných, kteří byli svědky boje mezi šestnáctkami a minely v 86. minutě. Stoper si nerozuměl s vlastním brankářem Stanislavem Protivínským, balón je přeskočil a jen díky bojovnosti Jiřího Krejčího, který zblkokoval střelu do brány, se Chrástečtí nedočkali vyrovnání. Chrást padl po předchozích třech víkendech s třemi body. V následujících zápasech tak černému koni jara stačí pro udržení příslušnosti vyválčit dva body. Litice se budou ještě chtít o případné místo v baráži určitě ještě porvat.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves - trenér: Velmi pěkné utkání s bojovností na obou stranách. Chrást má na jaře formu, jsme rádi, že jsme je dokázali porazit a udržet se v kontaktu s týmy před námi.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
S. Protivínský [-] - P. Vacek [-] , M. Forman [-] , J. Krejčí [-] , T. Voves [-] (84. P. Jareš [-] ) , J. Kanta [-] , L. Fořt [-] , M. Jeslínek [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] , V. Švábek [-] (57. D. Blovský [-] )

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - T. Doležal [-] , J. Šuster [-] , M. Brýla [-] - M. Holeček [-] , P. Mach [-] (67. M. Komanec [-] ) , V. Černý [-] , J. Drahoňovský [-] , D. Kroc [-] , D. Tupý [-] - M. Bórik [-] (57. M. Suda [-] )

ŽK: 66. D. Tupý , 74. M. Brýla , 79. M. Holeček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Buša Milan - LHOTÁK Luděk, HAČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.