Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov dál drží druhou příčku


Branky


0

Několik taktických chyb rozhodlo o celkem jasném vítězství Smíchova. Martin Rubricius si připsal do tabulky střelců další dva góly a výrazně tak pomohl porazit Košutku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas týmů z opačných konců tabulky byl k vidění na Slovanech na hřišti Sportovního klubu ze Smíchova, který přivítal o setrvání v soutěži bojující béčko Košutky. Hosté přijeli s lepenou sestavou, kdy díky zranění bylo nutno postavit pět dorostenců. Přesto tito mladí borci zvládli s jedním z favoritů soutěže hrát vyrovnané utkání, ikdyž nutno říct, že výsledek po devadesáti minutách hovoří jednoznačně pro domácí. Ve 20. minutě se nedohodli hráči hostů v přebírání hráčů, dva vystoupili proti jednomu a další už měl prostor k uvolnění. Centr pak Martin Rubricius napálil z voleje a využil taktické chyby hostů - 1:0. Ve 26. minutě po odkopu Vladimíra Bešty na půli hřiště odhlavičkovával Robert Holý před Martinem Rubriciusem zpět ke smíchovské brance, jenže jeho obrané činnosti využila záložní řada domácích, která vyslala do samostatného úniku Martina Rubriciuse, který se odpoutal od obrany hostů a postupoval po vyšachování stopera sám na bránu. Jeho počínání znamenalo druhou branku v zápase jak pro něho samotného, tak i pro Smíchovskou družinu - 2:0. Ve 45. minutě si zakřičeli gól i hosté. Mikoláš Procházka vybojoval balón na půlce hostující útočné poloviny a individuální akci pronikl do vápna a v dorosteneckém věku zkušeně dopravil míč do sítě - 2:1.

V 51. minutě letěl balón do vápna za obranu Košutky, brankář Martin Rybička proti němu nevystoupil a zůstal stát přikovaný k brankové čáře. Spoluhráči očekávali, že balón stáhne k sobě, jenže rozhodující faktor této situace se jmenuje Jakub Gruncl, který se míče zmocnil a přes obránce ze strany prostřelil brankáře - 3:1. Tato branka Košutku srazila do kolen. V 57. minutě si útočná formace domácích sklepla míč mezi sebou a Tomáš Knapp s pomocí teče košuteckého obránce uklidil míč do protipohybu brankáře Martina Rybičky.Martin Rybička pak před koncem dal zapomenout na svoji chybu u třetího gólu, když v rychlém sledu zneškodnil Smíchovu reflexními zákroky dvě další jisté branky. Smíchov dál drží druhou příčku, která při určité konstelaci může znamenat vstupenku do baráže, Košutka bude muset o záchranu ještě v posledních třech kolech zabojovat. 



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý - obránce Košutky: Musíme teď urvat alespoň šest nejlépe devět bodů. Soutěž musíme zachránit.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - M. Rubricius [-] , J. Gruncl [-] , M. Korec [-] (65. F. Baštář [-] ) , A. Zikmund [-] , P. Sedláček [-] (46. T. Knapp [-] ) , P. Konopík [-] , P. Ouda [-] (73. M. Sedláček [-] ) , J. Ostrolucký [-] , R. Tyll [-] , K. Fajfrlík [-] (46. L. Reisinger [-] )

TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - M. Procházka [-] (46. M. Pitule [-] ) , Z. Hladík [-] , R. Mráz [-] , P. Zigmund [-] , J. Bureš [-] , J. Brejcha [-] (75. D. Krinke [-] ) , F. Fikar [-] (46. J. Kuchař [-] ) , P. Kerndl [-] , M. Langmajer [-] , R. Holý [-]

ŽK: 81. M. Rubricius - 81. R. Holý .
Hráči zápasu: M. Rubricius .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: Švantner František - LEVÝ Vítek, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.