Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 15:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota jde za postupem


0

Lhota si proti Košutce s chutí zastřílela. Exotická tvář v domácím dresu vstřelila první branku své kariéry a spoluhráči jej nemohli chytit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí demolice a čtyřgólový střelec Strejček

Další utkání Lhoty, kde byl z jejich strany velmi rychlý začátek. Ve 4. minutě domácí zahrávali roh a Adam Král si počínal ve vápně nejdůrazněji a dal první branku v zápase. V 11. minutě domácí ofenzíva rozjela akci po straně, odkaď přišla přihrávka do vápna na Matěje Strejčka, který prostřelil brankáře. Třetí branka byla jak přes kopírák. Opět akci po straně a centr na Matěje Strejčka, který zvýšil ve 24. minutě. Ve 28. minutě Matěj Strejček uzavřel hattrick, když od půlky běžel sám na brankáře. Míč si píchnul kolem něj a zasunul do prázdné brány. Ve 45. minutě domácí opět rozjeli akci po straně a kdo jiný než počtvrté Matěj Strejček naběhl na centr do šestnáctky a zvýšil na 5:0. Košutka už byla pro druhý poločas bez šance na bodový zisk.

Exotický hráč domácích vstřelil svůj životní gól

V 57. minutě přesto hosté korigovali. Muriz Džilič si naběhl na dlouhý nákop, balón se před ním na mokrém hřišti odrazil a hlavičkou přeloboval brankáře - 1:5. V 81. minutě se Khuc Xuan Hoai Nam dočkal své životní fotbalové chvíle. Hráč s přezdívkou Fun dostal balón u lajny a rozběhl se a jak se říká, když nevíš co s míčem, tak vystřel, poslal svou lehkou technickou střelu na bránu a k údivu všech míč zapadl do sítě po šesté. Lhotecký tým pak nemohl Funa dobré dvě minuty chytit, protože jeho radost ze vstřelené branky nebrala konce. V 86. minutě přišel další gól Lhoty,kdy do otevřené obrany naběhli domácí útočníci. Po centru ze strany si pro míč sbíhal Zdeněk Paul, který umístěnou střelou upravil na konečných 7:1. Lhota má po zaváhání Zruče na čele tabulky už osmibodový náskok a míří za postupem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Martin Varga - trenér: Zastříleli jsme si, soupeře jsme k ničemu skoro nepustili až mi ho bylo chvilkami líto. Tohle pro nás bylo důležité vítězství, protože Zruč prohrála a my odskočili. Rádi bychom postoupili.




Sestavy


TJ Sokol Lhota B
L. Böhm [-] - O. Kotrnoch [-] , L. Čejka [-] , P. Salák [-] , J. Horník [-] , S. Litaev [-] (67. Z. Paul [-] ) , M. Strejček [-] (64. D. Baďouček [-] ) , L. Nejdl [-] , A. Král [-] (54. K. Xuan Hoai Nam [-] ) , M. Kučera [-] , J. Záhrobský [-]

TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - Z. Hladík [-] , R. Mráz [-] , P. Votýpka [-] , F. Fikar [-] , J. Bureš [-] , J. Brejcha [-] , M. Džilič [-] , P. Kerndl [-] , M. Langmajer [-] , R. Holý [-]

ŽK: 69. R. Mráz .
Hráči zápasu: M. Strejček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Žák Ondřej - KŘÍŽ Lukáš, ŠVANTNER František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.