Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec další výhrou potvrdil zlepšené jarní výkony


Branky


0

17 bodů - to je prozatimní bilance týmu, který byl po podzimu beznadějně poslední. Plzenečtí ukazují na jaře, že když se chce, tak to jde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná ostřejší první půle

Plzenec je v jarní části černým koněm soutěže a postupně se dere do klidného středu tabulky. Dýšina byla v tomto zápase aktivnějším týmem, měla častěji míč na kopačkách, lepší pohyb a kombinaci. Přesto se hosté dostali z kraje utkání do vedení. Obrana hostů odkopávala balón a následný minibrejk čtyř proti třem v 5. minutě dokázal Petr Menšík přetavit v první gól zápasu. Hosté v 25. minutě dorovnali stav, kdy při zahrávání rohového kopu špatně pokryli hostující hráči domácí fotbalisty a jeden z nich, jmenovitě Jiří Mužík vyrovnal na 1:1. Ve 30. minutě Plzenečtí museli nuceně střídat. Pro zranění odstoupil Martin Šiling. Ve 40. minutě se dostali hosté opět do vedení, kdy z dalšího brejku Petr Menšík přehodil brankáře. Ve 42. minutě se musel Petr Menšík pro zranění třísla také nechat vystřídat. 43. minuta přinesla vyrovnání, kdy nepokrytý Tomáš Křen stanovil, že první poločas nebude mít vítěze.

Vítězný gól hostů a neproměněné šance

Plzenec upravil svůj herní projev do druhého poločasu a dýšinské akce začal mařit hned v zárodku. V 50. minutě se potřetí dostali hosté do vedení. Pavel Brejcha zahrával roh. Ten se mu nepovedl, míč se k němu vrátil a napodruhé míč našel svého adresáta, v tomto případě Martina Picku, který zacílil hlavou v lehce akrobatické pozici přesně. V 75. minutě do otevřené obrany Pavel Brejcha vlétl mezi tři hráče a poslední z nich musel faulovat. Další šance byla z přímého kopu, kdy Jan Duspiva naběhl na odražený balón a ze tří metrů nedokázal vsítit čtvrtý uklidňující gól, protože fantastickýzákrok předvedl domácí brankář Josef Fiala. Tesně před koncem si dali hosté repete, ovšem z několika dorážek se jim opět míč do sítě protlačit nepodařilo. Plzenec se dostal k svému soupeři již na čtyři body a má blízko k záchraně. Ve zbývajících duelech to však bude mít těžké, protože ho čeká hned pět duelů s prvními pěti tými tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK Starý Plzenec B
Marek Hodina - vedoucí týmu: Dýšina měla lepší pohyb, kombinaci. My jsme těžili ze zajištěné obrany a využívali jsme zejména v první půli brejků.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - K. Soukup [-] , J. Soroka [-] , V. Šedivec [-] (61. V. Totzauer [-] ) , V. Nový [-] , J. Mužík [-] - J. Šesták [-] , T. Křen [-] - J. Šesták [-] (75. J. Pěč [-] ) , V. Muzika [-] - P. Kolář [-]

SK Starý Plzenec B
J. Csengö [-] - P. Brejcha [-] , M. Směšný [-] , P. Jíra [-] (80. L. Pištěj [-] ) , D. Diviš [-] , P. Menšík [-] (42. J. Voráček [-] ) , R. Vávro [-] (85. P. Šesták [-] ) , M. Šiling [-] (30. R. Trylč [-] ) , T. Brejcha [-] , J. Duspiva [-] , M. Pícka [-]

ŽK: 60. J. Mužík , 85. V. Nový , 88. J. Pěč - 32. T. Brejcha .
Hráči zápasu: P. Menšík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - VODVÁŘKA Josef (N), JÍRA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.