2:1
(2:0)
88. J. Nosek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid si vyšlápl na třetí Slovan


Branky


20. O. Faist , 35. J. Hlaváč - 88. J. Nosek
0

Jak se dá vyhrát s minimem šancí ukázali fotbalisté Rapidu. Slovan využil až minelu brankáře, ale bylo už pozdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan nevyužil své šance a byl potrestán

Devátý Rapid přivítal v rámci 20. kola třetí Slovan. V první půli se hrál vyrovnaný zápas s několika šancemi Slovanu, který ale dokázal vsítit branku a domácí Rapid za to hosty potrestal. Ve 20. minutě si hráči Rapidu pohráli s hostující obranou a Ondřej Faist, který obešel obránce umístěnou střelou otevřel gólový účet. Ve 35. miutě přidal po další vyšachování obrany druhou branku zápasu domácí kapitán Jiří Hlaváč. Od té doby Rapid začal hrát na jistotu a kontroloval hru. Slovan se už po zbytek poločasu do vážnějšího ohrožení domácí svatyně nedostal a po první části mohlo tedy být v domácí kabině pohodověji. Můžeme tedy říct, že Rapidu se povedlo vytěžit z minima maximum.

V samotném závěru hosté snížili

Domácí fotbalisté si ve druhém poločase hlídali výsledek a snažil se tlačit Slovan, což se mu dařilo. V 88. minutě přišel jediný čenrný moment zápasu s pohledu Rapidu, kdy si brankář Vladislav Kovařík snažil zkrotit balón zašlápnutím tak nešťastně, že se ocitl na zemi a pro skórujícího Josefa Noska byl gól do prázdné branky třešničkou na dortu. Další branky se už čtyřicet pět diváků v tomto utkání nedočkalo a tak bylo jasné, že ve dvacátém kole ročníku dokázal z vedoucího tri tabulky bodovat akorát lídr. Rapid se bodově dotáhl na osmou Dýšinu a sedmé Černice, které však mají odložený zápas k dobru. Slovan zůstal třetí, ale Smíchov má taktéž zápas k dobru právě s Černicemi.



Ohlasy k zápasu



SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft - vedoucí mužstva: Při troše štěstí jsme měli šanci na bod, ale fotbal se hraje na góly a ne na šance. Soupeř nás potrestal a proto je výsledek jaký je.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
V. Kovařík [-] - P. Filipčík [-] , M. Boháč [-] , O. Hrubý [-] (86. L. Sobotka [-] ) , K. Veber [-] , P. Kovářík [-] , O. Hodan [-] (55. D. Krákora [-] ) , J. Hlaváč [-] , V. Kosmata [-] , M. Peroutka [-] , O. Faist [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Reischig [-] (80. J. Solfronk [-] ) , M. Ráb [-] (70. M. Sartorius [-] ) , P. Bouřil [-] , M. Sartorius [-] , V. Rak [-] , P. Mudra [-] (46. M. Vričan [-] ) , J. Nosek [-] , M. Makkai [-] , M. Cigler [-] , M. Janoušek [-]

ŽK: 70. O. Faist , 90. P. Filipčík - 52. P. Bouřil .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Buša Milan - PULKEVIČ Antonín (N), VOLF Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.