1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec další povedeným zápase bodově dotáhl dva soupeře


Branky


89. P. Kočí - 18. J. Duspiva , 42. M. Pícka , 48. J. Csengö (p.) , 68. P. Menšík
0

Plzenec se na jaře herně i bodově zvedá. Zápas o šest bodů zvládl v poměru 4:1 a už se mu zase dýchá o něco lépe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plzenec víc chtěl z poslední příčky

V tomto duelu se měnilo pořadatelství, protože ve Starém Plzenci je momentálně tréninkové hřiště pro ženská mužstva hrající Mistrovství Evropy hráček do 17 let. Hradiště, které nutně potřebuje sbírat body přivítalo Plzenecký SK, který se v jarní části herně zvedá. Dokázal naplno bodovat ve 3 duelech, další ukopal po penaltách a dvakrát odešel poražen. Domácí před tímto zápasem mělo méně lichotivou bilanci. Dvě výhry po penaltách a 4 porážky. Vzhledem k postavení týmů v tabulce se dá říci, že tento duel se hrál o šest bodů. Plzenečtí k tomuto důležitému klání také podle toho přistoupili a v 18. minutě střelou z hranice šestnáctky Jan Duspiva otevřel skóre. Klidnější odchod do šaten zařídil ve 42. minutě skórující Martin Picka, který hlavou navýšil vedení hostů.

Gólman z penalty zvyšuje

Hned z kraje druhého poločasu se hostům naskytla další stoprocentní šance přidat další branku. 48. minuta po faulu ve vápně nabídla Plzenci pokutový kop, který brankář Jan Csengo bez problémů proměnil. 3:0 byl stav, který dával tušit zamíchání spodních pater tabulky v boji o přežití v okresním přeboru a aby toho nebylo málo, v 68. minutě Petr Menšík posunul stav skóre už na 4:0 z pohledu hostů. Víceméně rozhodnutý zápas měl ještě jednoho střelce. V 89. minutě se prosadil domácí Patrik Kočí a to byla branková tečka tohoto zápasu. Ziskem tří bodů se Plzenec dotáhl bodově na své soupeře z Hradiště i z plzeňských Vodních Staveb. Všechny tři celky mají 21 bodů a o pořadí na dvanáctém až čtrnáctém místě rozhoduje skóre. 



Ohlasy k zápasu



SK Starý Plzenec B
Milan Jíra - vedoucí týmu: Domácí jsme k ničemu nepustili, jsme rádi, že se herně zvedáme a že máme šanci udržet soutěž.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Furár [-] , D. Červený [-] , K. Dendis [-] (31. M. Drahoňovský [-] ) , M. Blumentritt [-] , M. Laštovka [-] , V. Krliš [-] (61. J. Rucký [-] ) , J. Bihary [-] , D. Vávra [-] (78. F. Šperl [-] ) , P. Kočí [-] , J. Ženíšek [-]

SK Starý Plzenec B
J. Csengö [-] - P. Brejcha [-] , R. Trylč [-] , M. Směšný [-] , D. Diviš [-] , P. Menšík [-] (70. L. Pištěj [-] ) , R. Vávro [-] , M. Šiling [-] , P. Jíra [-] (76. P. Šesták [-] ) , J. Duspiva [-] , M. Pícka [-] (60. J. Voráček [-] )

ŽK: 59. M. Valeček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nešpor Petr - PÁLEK Ondřej, LEVÝ Vítek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.