1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec na jaře kouše


Branky


0

Utkání týmů ze spodku tabulky nabídlo hřiště domácí Košutky, kam zavítal poslední Starý Plzenec. Nutno podotknout, body potřebují oba týmy. Starý Plzenec chce opustit sestupové vody a začíná vystrkovat drápky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka se ujala vedení

Zápas vskutku o hodně byl k vidění v rámci 18. kola na hřišti Košutky. Košutka vybojovala v předchozích čtyřech jarních kláních šest bodů za jednu výhru a shodně po jedné výhře a jedné prohře po penaltách, ovšem další bodový příval by určitě do kabiny týmu ohroženého boji o udržení vnesl více klidu. To Starý Plzenec už na výběr moc nemá. Po podzimu poslední se ziskem pouhých sedmi bodů a s vidinou nutných přísunů bodů v odvetné části soutěže. Oba soupeři si byli vědomi situace a utkání tomu také odpovídalo. První branka přišla až ve 42. minutě, kdy se prosadil domácí Petr Votýpka a vnesl lehkou úlevu do svých řad. Za stavu 1:0 se i odcházelo do kabin.

Obrat Plzence a důležité body

Domácí před začátkem druhého dějství udělali dvě změny v sestavě a pokračovali v cestě ke třem bodům. Jenže, ten kdo začal úřadovat, byl soupeř z Plzence. Pavel Brejcha nejdříve v 72. minutě dorovnal skóre zápasu. Když už to vypadalo, že se body po devadesáti minutách budou dělit a dočkáme se prodloužení zápasu o pokutové kopy, přišla 88. minuta a Pavel Brejcha vstřelil svojí druhou branku zápasu a tím přihrál svému týmu důlěžité vítězství. Plzenečtí si tímto vítězství připsali na jaře už osm bodů a tím pádem zdvojnásobili svůj bodový zisk v aktuálním ročníku. Košutka si zkomplikovala cestu za záchranou, soupeř jí dokázal stáhnout na pět bodů a situace kolem záchrany začíná býti velmi vážná.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] (67. J. Frémund [-] ) - R. Mráz [-] , P. Votýpka [-] (55. M. Votava [-] ) , P. Zigmund [-] , M. Džilič [-] (46. Z. Hladík [-] ) , M. Potoček [-] , J. Kastl [-] (46. P. Kerndl [-] ) , J. Bříza [-] , M. Langmajer [-] , S. Vokáč [-] (69. V. Sirotek [-] ) , R. Holý [-]

SK Starý Plzenec B
J. Csengö [-] - R. Trylč [-] , R. Vávro [-] , M. Vaněk [-] (25. L. Pištěj [-] ) , D. Diviš [-] , P. Jíra [-] , P. Brejcha [-] , M. Šiling [-] , J. Duspiva [-] , T. Brejcha [-] , M. Pícka [-]

ŽK: 90. R. Mráz - 57. P. Brejcha , 58. T. Brejcha .
Hráči zápasu: P. Brejcha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Žák Adam - NEŠPOR Petr, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.