0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást se herně zvedá a atakuje klidný střed tabulky


Branky


0

Velmi dietně působí pohled do výsledkové listiny utkání Hradiště a Chrástu. Oba týmy potřebují bodovat jako sůl. Chrástečtí ale byli šťastnější a navázali na předchozí velmi dobré jarní výkony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól hned na začátku

V pátém jarním měření sil na sebe narazily týmy, které po podzimu rozhodně nemají na růžích ustláno a proto potřebují bodovat a to pravidelně. S ohledem na to že spodek tabulky se začíná vyrovnávat, se tří bodový zisk z tohoto utkání rozhodně hodí. Hradiště vstupovalo do zápasu s bilancí dvou získaných jarních bodů a nutně potřebovalo zatahnout za záchranou brzdu a utnout sérii dvou předešlých porážek. Chrást je na tom o dost lépe. Fotbalisté Spartaku na jaře získali deset z dvanácti možných bodů a v tomto utkání určitě, co se týče bodových zisků byli mírným favoritem. Na gól se čekalo poměrně krátce. V šesté minutě Daniel Kroc dal první branku zápasu a tím i zlepšil vyhlídky pro svůj tým na pomyšlení dalšího přísunu bodíků a tím i postup v tabulce. Další jeho spoluhráči byli ovšem jaloví a tak se za nejtěsnějšího stavu odcházelo i do kabin.

Zbytek utkání a gólový půst

Ve druhém poločase se dalo očekávat, že Hradiště si bude chtít poradit s nastalou situací. Gólové hody se však nedaly očekávat. Nic na tom nezměnila ani červená karta v podání domácího Martina Furára ze 75. minuty. Bezbranková druhá půle ukázala jen, že domácí fotbalisté na první tříbodový zisk budou muset počkat nejdříve do příštího kola, kdy je na svém hřišti přivítá Slovan Plzeň. Chrásteckým hubené vítězství přineslo nejen tři body, ale i propustku ze sestupových vod městského okresního přeboru. Aktuálně figurují na desáté příčce. Spartak tak prodloužil svojí vítěznou sérii na pět zápasů, ve kterých získal třináct bodů a pasoval se mezi nejlepší týmy jarní části soutěže.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Furár [-] , D. Červený [-] , K. Dendis [-] , M. Blumentritt [-] , M. Valeček [-] (63. J. Rucký [-] ) , O. Pytlík [-] , J. Bihary [-] , D. Vávra [-] , P. Kočí [-] , J. Ženíšek [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Brýla [-] , J. Šuster [-] (90. M. Bórik [-] ) , T. Doležal [-] , P. Bruj [-] - V. Černý [-] , D. Kroc [-] , J. Rončák [-] , M. Holeček [-] , D. Tupý [-] , P. Mach [-] (69. V. Šejdl [-] ) -

ŽK: 34. M. Blumentritt , 80. D. Vávra - 30. P. Mach . ČK: 75. M. Furár .
Hráči zápasu: D. Kroc , M. Brýla .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VANĚK Matěj - PÁTEK Dalibor, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.