Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvanáctá Košutka prohrávala už 0:2. Přesto otočila a bere body


Branky


0

Duel týmů z druhé poloviny tabulky nabídl zajímavou podívanou. Hradišťští vedli 2:0. Přesto po devadesáti minutách odcházeli z trávníku z prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení 2:0, pak velký obrat hostů

Souboj jedenáctého Hradiště s dvanáctou rezervou Košutky dával najevo boj o veledůležité tři body. Oba týmy v jarní části soutěže razili stejný scénář. První jarní kolo obě mužstva prohrála, v druhém kole brala shodně dva body po vítězství v penaltovém rozstřelu. Po tomto třetím klání bylo jasné, že jeden z mančaftů na tom bude po tomto souboji lépe. DOmácím se vyvedl začátek utkání. Ve 2. minutě rozvlnil síť Patrik Kočí. V 36. minutě se domácí fotbalisté dočkali změny skóre po druhé. Trefil se Václav Krliš. O necelou minutu později Martin Langmajer vykřesal naději na bodový zisk pro tělovýchovnou jednotu. O další necelou minutu vyrovnával na průběžných 2:2 Petr Zikmund. Ve 40. minutě otočil skóre pro hostující tým Muriz Džilič.

Po studené sprše z konce první části už gól nepadl

S těžkým direktem v podobě tří inkasovaných branek během necelých pěti minut vstupovali domácí Sokolové do druhého poločasu. Jelikož doma se prohrávat nemá, dalo se očekávat, že domácí se oklepou a budou chtít vstřelit nějaký ten gól. To se jim ovšem nepovedlo a košutecké béčko si z Hradiště odvezlo plný bodový zisk. Suma sumárum znamená to, že oba činovníci tohoto souboje si v tabulce vyměnili příčky. Hradiště kleslo na dvanáctou, Košutka je jedenáctá. Nutno říct, že oba týmy mají shodný počet bodů.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Furár [-] , D. Červený [-] , K. Dendis [-] , O. Pytlík [-] , M. Laštovka [-] , V. Krliš [-] (75. M. Drahoňovský [-] ) , J. Bihary [-] , D. Vávra [-] (85. P. Rom [-] ) , P. Kočí [-] , J. Ženíšek [-]

TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - J. Holec [-] , P. Zigmund [-] , M. Džilič [-] (77. R. Pangrác [-] ) , V. Hamršmíd [-] (52. P. Votýpka [-] ) , V. Sirotek [-] , M. Votava [-] (56. S. Pašek [-] ) , J. Bříza [-] (67. R. Mráz [-] ) , M. Langmajer [-] , S. Vokáč [-] (86. T. Morávek [-] ) , R. Holý [-]

ŽK: 67. V. Krliš , 74. M. Laštovka - 35. P. Zigmund , 72. V. Sirotek .
Hráči zápasu: M. Džilič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Buša Milan - HAČKA Jakub, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.