1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice nesložily jedenáct hráčů a třetím Všejanům podlehly


Branky


0

Třetí Všejany se v sobotu utkaly s dalším týmem z první poloviny tabulky. Jaké bylo jejich překvapení, když k zápasu dorazilo jen devět hráčů Opočnic a desátý přijel na druhou půli. Proti oslabenému soupeři Všejany nepředvedly svůj nejaktivnější a nejlepší výkon, ale tři body si pozdní brankou zařídily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali v devíti hráčích

Ani pro jeden z týmů nešlo o nejlehčí utkání. Velké teplo běhavému fotbalovu vůbec nepřálo a hosté, jelikož dorazili v devíti (v zápise je i tak hráčů 11), nemohli domácím aktivitou již vůbec čelit. Soupeřova početní nevýhoda však paradoxně uškodila i všejanským, kteří hráli s klidem a kombinovali, ovšem se špatným přechodem do útoku. Dle slov všejanského trenéra Jana Truksy hra vypadala spíše jako házená. Domácí drželi míč naprostou většinu času, snažili se ale příliš často o individuální akce a průnikové přihrávky. Centrů a střel tak šedesátka diváků naopak moc neviděla. Do největší šance se dostal Aleš Michl, který se s míčem hezky otočil, ve vápně si jej ještě stihl posunout a následně vystřelil, ovšem pouze do obránce. Ve druhém poločase tak diváci branku neviděli. Mohlo se zdát otázkou času než Všejany dají oslabenému soupeři, který byl zcela bez střeleckých příležitostí, gól. Třetí tým tabulky však potřeboval výrazně změnit svůj herní projev.

Zápas rozhodl střídající Radek Šáfr

Do druhého poločasu již Opočnice nastoupily v deseti hráčích. Všejany jednou vystřídaly a věděly, že je třeba roztáhnout hru do stran a více se tlačit do zakončení. Ve druhé půli se hra postupně zrychlila. Všejany se dostávaly do mnoha šancí, přičemž se nejblíže ke skórovaní ocitl kapitán Tomáš Šáfr se svou hlavičkou mířící do tyče. Dále pálil po pohledné uličce Hanuš přímo do vysokého brankáře Košvance, který si dobře vyběhnul. Po několika minutách střílel i Bouška, jeho pokusu ale chyběla přesnost i razance. Herní projev hostí se také zvedl, přesto se Opočnice k ohrožení Lukáše Miecha vůbec nedostaly a nezbývalo jim než doufat, že soupeř bude pokračovat v zahazování šancí. To se nestalo. Hanuš totiž postupoval po hezké přihrávce sám na bránu a následnou střelu brankář jen přizvedl. Nešlo dobře poznat, zda se míč snese do brány či vedle, a tak balón ještě napálil pod břevno prázdné brány ze dvou kroků střídající Radek Šáfr. V nastavení zápasu získaly poslední šanci k vyrovnání Opočnice, jejichž osm hráčů se za každou cenu snažilo zužitkovat centr z rohového kopu. Hlavička však zamířila mimo bránu, a tak byli po závěrečném hvizdu šťastnější domácí.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Hosté dorazili v devíti, což nám spíše uškodilo. Osobně tohle nemám rád, protože si hráči myslí, že gól nedostanou a nemusí se příliš hnát dopředu a hrát aktivně. V prvním poločase jsme tak nehráli dobře. Soupeř si sice nic nevytvořil, ale my jsme měli také jen pár špatných střel. Snažili jsme se hrát individuálně a středem, což nám škodilo. Chyběl nám i kanonýr Hejduk, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Ve druhém poločase už hrály Opočnice v deseti a náš herní projev se zlepšil, i když pohyb stále nebyl zrovna ideální. Zahazovali jsme šance a tři body nakonec zachránil až střídající Radek Šáfr, který dorazil střelu našeho nejlépe hrajícího fotbalisty, Hanuše.

Opočnice
Dalibor Vaněček: V zápase nás brzdila početní nevýhoda, podle čehož se Všejany zařídily a celou dobu dobývaly naši branku, bohužel nakonec úspěšně. Brankář Košvanec jim vychytal mnoho šancí, své příležitosti jsme však měli i my. Hlavně Aleš Pivný byl se svou hlavičkou v závěru utkání ke vstřelení gólu opravdu blízko.Je to škoda, snad se nám příště zadaří lépe.



Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - A. Michl [-] (46. J. Vašák [-] ) , P. Bouška [-] , M. Mádle [-] (69. R. Šáfr [-] ) , P. Novák [-] , J. Říha [-] , J. Náhlovský [-] , M. Hanuš [-] , T. Šáfr [-] , M. Sutter [-] , M. Kubín [-]


ŽK: 62. M. Zvěřina , 81. V. Strejček , 87. V. Košvanec .
Hráči zápasu: M. Hanuš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - JENÍK David, ČEMUS Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.