P. Kukla 52.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 10:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body Kovanicím zařídil opět Kukla


Branky


52. P. Kukla
0

Kovanicím minule chyběl Petr Kukla, což bylo při porážce 2:0 proti Všejanům citelně znát. Klíčový hráč tentokrát proti Přerovu nastoupil a opět stihl být u všeho důležitého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek byl od domácích rozpačitý

V panujícím horkém počasí si na hřiště našli cestu jen ti nejvěrnější příznivci obou týmů. Přinejmenším ti domácí si jistě všimli nezvyklé sestavy Kovanic - kvůli mnoha vynuceným absencím byla značně zpřeházená a s jejím vytvořením měl trenér Lukáš Kout starosti. Jeho finální výběr se v počátku zápasu za vložené naděje příliš neodvděčoval. Dvacet minut zcela dominovali hosté, kteří drželi míč na svých kopačkách daleko více a několikrát ohrozili brankáře Krátkého. Vše se zlomilo po dvacáté minutě hry, když Kovanice neproměnily svou první velkou šanci a poté se, nabuzeny nezdarem, začaly více dostávat do hry. Její obraz se zcela srovnal a do konce první půle nemělo ani jedno mužstvo žádnou převahu. Míč se pohyboval především ve středu hřiště a šancí moc k vidění nebylo. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Kukla zvládl finesy a gól i jako stoper

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn a trenéři provedli pět střídání až v jeho průběhu. Po přestávce lehce dominovali hosté z Přerova. Ti si vypracovali šanci před kovanickou bránou a v následném závaru trefili břevno. Na tuto situaci však takřka ihned zareagoval domácí Petr Kukla a potvrdil známé fotbalové "nedáš - dostaneš." Z pozice stopera se vydal s míčem na exkurzi do soupeřova vápna. Po sedmdesátimetrovém sprintu se nakonec ocitl tváří v tvář brankáři Petru Prokešovi, jemuž přesným zakončením nedal šanci.
Ani po úvodní brance se obraz hry nezměnil a obě mužstva nadále předváděla velmi vyrovnaný fotbal s podobným počtem střel na obou stranách. Jedním z klíčových faktorů se nakonec ukázala být poctivá obrana Kovanic. Ty díky ní nakonec udržely čisté konto a tři body zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Do zápasu jsme s nezvyklou sestavou vstoupili špatně a Přerov nás dvacet minut jasně přehrával. Poté jsme již hru srovnali a nakonec jsme získali tři body díky poctivé obraně, Kuklově brance i troše štěstí - soupeř například trefil břevno.




Sestavy


FK Kovanice
J. Krátký [-] - J. Jelínek [-] , Z. Gajdoš [-] , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , O. Kubina [-] (81. J. Zlámaný [-] ) , T. Černý [-] , A. Hobort [-] (74. J. Martínek [-] ) , P. Suchý [-] , P. Kopecký [-]

Sokol Přerov n. Labem
P. Prokeš [-] - M. Čurda [-] , L. Palas [-] (68. V. Martínek [-] ) , J. Cílek [-] , L. Skuhravý [-] (70. R. Kupka [-] ) - R. Veselý [-] , T. Vodička [-] , A. Neuhausel [-] , L. Bokšay [-] (73. J. Jíra [-] ) - F. Skuhravý [-] , J. Adamec [-] -

ŽK: 56. D. Poklop , 69. T. Černý , 75. P. Suchý , 76. Z. Gajdoš - 81. M. Čurda , 89. R. Veselý .
Hráči zápasu: P. Kukla .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: Růžičková Karolína - ČERNÝ Martin, HLAVIČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.