0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďalovice na výhru proti Městci nenavázaly


Branky


0

Ve 22. kole Rožďalovice, jejichž síla není ničím neznámým, překvapily možná i své skalní fanoušky, když smetly tehdejšího lídra tabulky, Městec, 4:0. Kdo by čekal, že Rožďalovice na takto ukázkový výkon naváží ihned další víkend, mohl být zklamaný - Rožďalovice si ze Seletic odvezly "jen" bod za bezbrankovou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy byly ke gólu blízko

Na očekávané utkání, v němž se dali považovat za favorita, především po posledním kole, spíše hosté, přišla velmi dobrá divácká návštěva. Devadesátku příznivců kopané neodradily ani letní teploty, které však dělaly o poznání větší problémy hráčům. Těm příliš nepřidal ani vysušený, hrudkovatý terén, na němž míč nevypočitatelně odskakoval.
I přes mnoho nepřesných přihrávek přišla první stoprocentní šance zápasu již v páté minutě. Hostující František Veselý v ní však vyhořel. Vzápětí se podobná situace opakovala i před druhou brankou, když střelce Lukáše Poupu skvěle vychytal Jiří Kumstýř. Po celou dobu první půle drželi míč na kopačkách spíše hosté a poklidně kombinovali. Seletice se však nenechaly zahanbit a jejich hráči poctivě bojovali. Branka do přestávky nepadla.

Rožďalovice se k vedení neprokombinovaly

Rožďalovický trenér Tomáš Hojsák ve snaze oživit hru o poločase vystřídal. Ze hřiště odešel Jakub Hojsák, jehož nahradil Richard Černý. I přes tuto změnu diváci nadále sledovali u obou mužstev stejný herní projev jako před přestávkou. Domácí fotbalisté  byli nabuzení, snažili se vybojovat každý ztracený míč a poctivě chodili do všech soubojů. Když se dostali na dostřel Kumstýřovy branky, bylo to především po velmi rychlých protiútocích. Hosté naopak zkušeně kombinovali, drželi míč, nedokázali však vyvinout příliš velký tlak. Jen málokdy se totiž přes dobře fungující domácí obranu dostali až před Jana Sobotu. Na obou stranách byly během zápasu vidět zhruba tři větší šance a výsledná remíza zcela odpovídá celému průběhu hry. Hráčem zápasu byl vybrán hostující obránce Tomáš Pavel. 



Ohlasy k zápasu



FC Trnavan Rožďalovice
Tomáš Hojsák: Remíza je zcela spravedlivá, i když s ní nejsme zrovna dvakrát spokojení. Zápasu příliš nepřispělo teplo ani špatný terén, a tak jsme diváky nejspíše moc nepobavili. Šancí moc nebylo, na obou stranách tak tři. Drželi jsme míč, ale proti bojovným domácím jsme se příliš nedostali do vápna. Seletice zase hrozily z brejků.



Sestavy


Seletice
J. Sobota [-] - L. Poupa [-] , J. Čepek [-] , D. Vrchota [-] , V. Plecitý [-] , M. Najman [-] , L. Kulhánek [-] , O. Kraus [-] , V. Klepač [-] , J. Farkaš [-] , Z. Vlach [-] (87. R. Pohl [-] )

FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - F. Veselý [-] (56. J. Žoha [-] ) , P. Mažári [-] , M. Najmon [-] , L. Moravec [-] , J. Hojsák [-] (46. R. Černý [-] ) , L. Dont [-] , T. Havlík [-] , J. Najmon [-] , D. Hora [-] (73. M. Jantač [-] ) , T. Pavel [-]

ŽK: 79. J. Žoha .
Hráči zápasu: T. Pavel .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Lafek David - BYDLÁK David, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.