3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Libice nad Cidlinou předvedla důstojný výkon


Branky


0

Opočnici se doma daří a s posledním týmem tabulky si nedovolila zaváhání, přestože se Libice prezentovala poměrně dobrým výkonem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel rychlý gól obránce

Do zápasu před šedesátkou diváků vstoupili lépe domácí. Stejně jako v minulém zápase vlétli na svého soupeře od první minuty. Tentokrát se jejich snaha zúročila, již ve čtvrté minutě šla Opočnice do vedení. Kapitán Martin Svoboda přesně nacentroval a jeden z nejmenších fotbalistů na hřišti, obránce Jiří Jambor, otevřel hlavou skóre. Opočnice se nadále tlačila dopředu a to především právě Jambor, který nejenže plnil své defenzivní povinnosti, ale také výtečně pomáhal záložní a útočné řadě. Libický brankář Jan Dvořák tak musel téměř po celou první půli čelit mnoha soupeřovýcm střelám, ale podruhé neinkasoval, a to ani z další Jamborovy hlavičky. Od patnácté minuty se do hry dobře dostávali i hosté a prezentovali se výkonem, který příliš nekorespondoval s jejich postavením v tabulce, nedostali se však do větší šance. Poločas tak skončil 1:0.

Poslední tým tabulky dokázal na chvíli vyrovnat

Do druhého poločasu vstoupili hosté ve stejné sestavě, zato domácí vystřídali. Pavla Rychlíka vystřídal Aleš Pivný. I tento poločas začal velmi rychlým tempem, první tutovku si vypracovali hosté. Lukáš Petráň ji proměnil a dal poslednímu týmu tabulky jasnou šanci na bodový zisk. Libice držela remízový stav a snažila se dokonce dostat do vedení. Brankář Václav Košvanec však v zápase už podruhé neinkasoval a míč ze své sítě znovu lovil naopak libický Dvořák. Osm minut po Petráňově zásahu vrátil domácím vedení střelec Votěch Strejček po zdařilé individuální akci. Opočnice nakonec vyhrála o dva góly, když v devadesáté minutě proměnil Jan Rychlík penaltu po faulu na Jana Košvance na malém vápně. Opočnice tak zvítězila 3:1 proti soupeři, který se za svůj výkon nemusel vůbec stydět.

Za Fotbal u nás chceme také popřát k narozeninám bývalému hráči a členovi výboru Opočnice, panu Václavu Bínovi, k jeho 85. narozeninám.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Soupeř se za svůj výkon nemusel vůbec stydět. Jasně jsme jej přehrávali jen do patnácté a poté opět od sedmdesáté minuty, tehdy jsme měli mnoho neproměněných šancí. Libici tak mohu tentokrát označit za vyrovnaný tým, rozhodně nešlo o lehké utkání. Můžeme tak být za tři body a za výsledek rádi.




Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , M. Rychlík [-] , J. Markl [-] (80. j. Košvanec [-] ) , J. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , Z. Mikšovský [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] (46. A. Pivný [-] ) , J. Mašinda [-]

TJ Libice nad Cidlinou
J. Dvořák [-] - O. Technik [-] , J. Vlasák [-] , M. Felkr [-] , P. Hubálek [-] , J. Jun [-] , J. Vaněk [-] , L. Petráň [-] (84. T. Faltýsek [-] ) , T. Brtek [-] , K. Horáček [-] , R. Holub [-]

ŽK: 65. J. Jambor , 75. J. Rychlík - 75. P. Hubálek , 76. R. Holub .
Hráči zápasu: J. Jambor .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: Tovara Milan - KOHOUTEK Ladislav (N), JIRÁNEK Bořivoj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.