4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice v Rožďalovicích neudržela vysoké tempo


Branky


12. D. Hora , 23. D. Hora , 42. J. Valeš , 55. D. Hora - 63. M. Mazáč
0

Opočnice v této sezóně dokazuje, že je schopna předvádět kvalitní výkony i proti silným soupeřům. Ačkoli to platí spíše na domácím hřišti, Rožďalovice měly s houževnatým soupeřem alespoň zpočátku problém i na svém vlastním písečku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali dobře

Zápas dvou kvalitních mužstev začal ve vysokém tempu. Nastavili jej především hosté, kteří na favorita vlétli a snažili se jej zaskočit již v samém úvodu. Hráči Rožďalovic opravdu působili bezradně a zmateně, v soubojích byli pozdě a takřka se nepotkávali s míčem. Nejvíce se k němu z domácích fotbalistů dostával patrně brankář Jiří Kumstýř. Musel vytáhnout několik dobrých zákroků, ačkoli mnoho soupeřových střel se mezi tři tyče nevešlo. Energii a sebevědomí domácím dodala úvodní branka. Trvalo to sotva deset minut a Václav Košvanec musel ze sítě lovit míč podruhé. Hra hostí se zhroutila a do konce poločasu inkasovali ještě jednou. Tři krásné góly je tak srazily a přes dobré první minuty zápasu jim téměř vzaly šance na jakýkoli bodový zisk. 

Za Opočnici skóroval Mazáč

Druhý poločas začal stejně jako první skončil. Domácí se dostávali do šancí a vytrvale ohrožovali Václava Košvance, který sice mnoho střel lapil, ale přesto brzy inkasoval počtvrté. Hosté se již k míči tolik nedostávali, ale zároveň tlak domácích lehce povolil. Již se nemuseli hnát dopředu, měli tři body v kapse. I to vyústilo v branku na 4:1, kteoru vstřelil hostující Michal Mazáč. Hned po jeho gólu domácí udělali jediné střídání zápasu. K mnoha dalším zakončením se útoční hráči Opočnice veení bratry Michalem a Janem Rychlíkovými spolu s Janem Košvancem a Vojtěchem Strejčkem příliš nedostával. Domácí hru kontrolovali, mohli být spokojení s předvedeným výkonem a zápas v klidu dohráli. V příštím kole je čeká slabá Kostelní Lhota, zatímco Opočnice narazí na Libici nad Cidlinou.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Tomáš Hojsák: S výsledkem jsme spokojení, kontrolovali jsme hru a po zásluze jsme získali tři body. Začali jsme špatně a musel nás podržet gólman, díky němuž jsme v těchto úvodních minutách neinkasovali. Opočnice nás prvních deset minut ohrožovala rychlými brejky, ale poté ji k tomu naše obrana nadále nepouštěla. Nejlepším hráčem zápasu byl Dominik Hora.

Opočnice
Dalibor Vaněček: Povedlo se nám prvních deset minut zápasu, ale tím náš dobrý výkon skončil. Taktovku převzali domácí a až do konce utkání byli lepším mužstvem. Musím zase pochválit brankáře Košvance, nebýt něj, výsledek by vypadal mnohem hůře.



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - D. Mašek [-] (64. J. Žoha [-] ) , L. Moravec [-] , J. Hojsák [-] , P. Mažári [-] (64. M. Jantač [-] ) , L. Dont [-] , T. Havlík [-] , J. Valeš [-] , J. Najmon [-] , D. Hora [-] , T. Pavel [-]


ŽK: 47. J. Valeš - 25. V. Košvanec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hlavička Pavel - SUCHOMEL Jiří (N), KOHOUTEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.