3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovanice získaly tři body i přes množství zahozených šancí


Branky


42. P. Kukla , 67. P. Kukla , 75. O. Kubina - 53. P. Hubálek
0

Ve čtvrtečním ExpertTipu se stala až nezvyklá věc - úplně všichni fanoušci věřili na výhru Kovanic, nikdo si netipl jinak. Svou roli jasného favorita Kovanice následně splnily, ačkoli byl stav utkání s Libicmei nerozhodný ještě dvacet pět minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kukla na pozici útočníka otevřel skóre

Do utkání vstoupili lépe favorizovaní domácí. Padesátka fanoušků je hnala vpřed a kovaničtí se jim odvděčovali přesnou kombinací, útočnými snahami a několika hezkými střelami. Míč se pohyboval především na polovině hostí, kovanický brankář Jakub Krátký si na něj téměř nešáhl. Ondřej Technik měl ve druhé brance mnohem více práce, ale s četnými zakončeními domácí ofenzívy pod vedením Petra Kukly si poradil. Kolik šancí si domácí vytvořili, tolik jich také spálili. Ve finální fázi se jim opravdu nedařilo.
Skóre otevřel až krátce před přestávkou osmým zásahem v sezóně Petr Kukla. Po šesti tutovkách, které jeho tým neproměnil, se prosadil hlavičkou na zadní tyč po přesném centru ze strany. Domácí tak šli do šaten s vedením, ale také s vědomím, že mohli soupeřova brankáře prostřelit nejméně sedmkrát, což se jim zdaleka nepodařilo.

Hubálkovi se podařilo vyrovnat

Ve druhém poločase se do hry dostávali i hosté, kteří si v prvním poločase nedokázali vytvořit tlak. Tentokrát již s vidinou případného vyrovnání několikrát zakončili, až přišla v 53. minutě standardní situace, po níž se balón ve skrumáži několikrát nepředvídatelně odrazil, až se s ním nakonec ocitl před prázdnou brankou záložník Pavel Hubálek a lehce vyrovnal.
Domácí s novým skóre nemohli být spokojení a tak se nadále vydávali do ofenzívy, ovšem s pozornou obranou a myšlením na včasný návrat v případě potřeby. Veškerý tlak zúročil v 67. minutě svou druhou brankou v zápase Petr Kukla. Tentokrát rozehrával přímý kop a levou nohou obstřelil zeď, až se míč stočil přímo k tyči. Skóre uzavřel Kuklův spoluhráč, střídající Ondřej Kubina, který do druhého poločasu nastoupil místo Radka Bulíře. Kovanice tak získaly cenné domácí vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: V prvním poločase jsme byli jasně lepší, ale zahodili jsme velmi velký počet šancí. Naštěstí jsme stihli dát alespoň jeden gól. Ve druhé půli prokázal soupeř mnohem větší efektivitu, když vyrovnal z ojedinělé šance. Nakonec jsme však vyhráli díky přímému kopu a vydařenému protiútoku. Za tři body jsem rád, ale opravdu je škoda, že jsme nedali více gólů. Vždyť jen břevno jsme trefili dvakrát...




Sestavy


FK Kovanice
J. Krátký [-] - R. Bulíř [-] (46. O. Kubina [-] ) , Z. Gajdoš [-] (85. P. Krejčík [-] ) , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , P. Kopecký [-] , A. Hobort [-] , T. Mataj [-] , P. Suchý [-] , T. Černý [-]

TJ Libice nad Cidlinou
O. Technik [-] - M. Felkr [-] , P. Hubálek [-] , M. Jaroš [-] (65. J. Vlasák [-] ) , J. Vaněk [-] , L. Petráň [-] (83. J. Dvořák [-] ) , T. Brtek [-] , J. Toupal [-] , J. Brtek [-] , J. Jun [-] , T. Faltýsek [-]

ŽK: 70. J. Jun .
Hráči zápasu: P. Kukla .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - NĚMEC Marek, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.