P. Náhlík 37. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Všejany vyhrály až brankou v nastavení


Branky


37. P. Náhlík (p.) - 33. D. Hejduk , 89. P. Bouška
1

Všejany platily před utkáním v Běrunicích za favority. V jejich vítězství věřil v ExpertTipu jak rožďalovický kapitán Tomáš Pavel, tak většina nezaujatých fanoušků. Tato početná skupina měla pravdu a pokud někteří z tipujících utkání sledovali, mohli se nad svým sázkařským uměním pousmát až v posledních vteřinách nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladý pomezní překvapil!

Utkání přijel odřídit rozhodčí Petr Havlas s dvojicí velmi mladých pomezních rozhodčích (16 a 18 let), což některé hráče příjemně udivilo. Všejanský trenér Jan Truksa nám vyjádřil radost z toho, že se dává šance i mladým rozhodčím, kteří se mohou s časem vypracovat. Právě Truksův tým do utkání vstoupil lépe.


Všejany působily dobře, držely míč a hlavně jejich běhavá záloha aktivitou a přihrávkami jasně převyšovala tu domácí. Běrunice se naopak mohly pyšnit bojovností a také dobrým výkonem Pavla Náhlíka, na něhož chodily nakopávané míče. Náhlík poté hostující obraně pořádně zatápěl svou rychlostí a technikou.


Šance byly k vidění před oběma brankami. Domácí přestřelili Miechovu bránu z několika málo kroků a hosté si vypracovali několik šancí z úhlu a stříleli i po četných závarech. Ze samého okraje pokutového území navíc kopal přímý kop David Hejduk. Všejanský záložník však tentokrát vysoko přestřelil. Jeho tým šel do vedení ve 33. minutě hry, kdy  odražený míč napálil ze třinácti metrů právě Hejduk. Balón proletěl houštinou těl, přičemž jej ještě hlavou přizvedl některý z domácích obránců. Míč se poté ještě otřel o tyč, až nakonec skončil v bráně.


Již o tři minuty později se však velké šance dočkali i domácí - získali výhodu pokutového kopu. Ten Lukáš Miech lapil. Mladý pomezní rozhodčí však upozornil na gólmanovo předčasné vyběhnutí, hlavní sudí mu dal zapravdu a penalta se opakovala, tentokráte s jiným exekutorem. Tím se stal právě dobře hrající Pavel Náhlík a srovnal stav utkání.
Napínavá první půle tak skončila remízovým stavem.

Drama do poslední vteřiny!

Do druhého poločasu šli hosté s tím, že je soupeř hratelný a mělo by se jim podařit se opět dostat do vedení. Takřka ihned po konci přestávky však katastrofálně propadli v obraně a domácí hráč se řítil sám na brankáře. Udělal mu kličku a střílel, ale míč v brance neskončil. Výborně se totiž vrátil všejanský stoper a střelu tělem zblokoval.


Všejany získaly výhodu v 55. minutě po vyloučení Mitreva Valentina Jirkova. Ten dostal první žlutou kartu na konci první půle, když držel unikajícího útočníka za trenky. Druhá žlutá karta a vyloučení později následovaly, když nedodržel předepsanou vzdálenost při přímém kopu a hostující exekutor jej šikovně trefil.


Všejany následně zatlačili oslabené domácí na vlastní polovinu a dobývaly Chrastného branku četnými centry z obou stran. V šancích mířili nepřesně Bouška či Říha. 


V závěru zápasu již hráči jen těžko potlačovali emoce. Tři minuty před koncem postupoval vpřed kapitán hostí Tomáš Šáfr. Přišel o míč a následně drsně oplatil údajný neodpískaný faul tvrdším. Dostal za to žlutou kartu a atmosféra citelně zhoustla. Šáfrův tým však svou přesilovku nakonec zvládl. Nastavovala se jediná minuta a v samém konci tohoto nastavení se prosadil kanonýr Petr Bouška, který si na zadní tyči počíhal na propadlý míč a prostřelil gólmana. Hosté se tak mohli se závěrečným hvizdem náramně radovat.
 

Sestřih z utkání



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Zaslouženě jsme vyhráli a jediné, co mě mrzí, je zákrok Tomáše Šáfra, to bylo zbytečné a zápasu to asi trochu ubralo na kráse. Jsem moc rád, že jsme skvěle zvládli přesilovku. Nemám je rád, ale tentokrát si hráči uvědomili, že početní výhoda neznamená sama o sobě výhru, zatlačili domácí do obrany a tlačili až do posledních vteřin, kdy jsme šanci konečně proměnili. Musím pochválit všechny, ale hlavně Dominika Říhu, který piloval kraj obrany a neuhnul v žádném souboji. Byl i blízko vstřelení gólu, škoda, že prováhal vhodný okamžik.



Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , P. Náhlík [-] (46. T. Brzák [-] ) , M. Chrastný [-] , V. Jirkov Mitrev [-] , J. Volný [-] , L. Hála [-] , J. Budai [-] , M. Čížek [-] , J. Janouch [-] , M. Poláček [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - P. Bouška [-] , D. Říha [-] (80. D. Šaržík [-] ) , T. Šáfr [-] , M. Hanuš [-] , P. Novák [-] , J. Říha [-] , A. Michl [-] (53. J. Vašák [-] ) , D. Hejduk [-] (70. M. Mádle [-] ) , M. Sutter [-] , M. Kubín [-]

ŽK: 42. V. Jirkov Mitrev , 48. M. Čížek , 61. L. Hála , 83. J. Janouch - 44. M. Sutter , 82. D. Šaržík , 87. T. Šáfr . ČK: 55. V. Jirkov Mitrev .
Hráči zápasu: D. Říha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Havlas Petr - KUBEČKA Matěj, NĚMEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 4. 2017 12:29
video: https://www.youtube.com/watch?v=gE2NMLMFry4