2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seletice skvělým finišem zachránily remízu proti Všejanům


Branky


0

"Seletice jsou v soutěži nováčkem a kope za ně hodně kluků dojíždějících z Nymburka. Všejanští na podzim překvapili a prohánějí favority, je zajímavé je sledovat. Řekl bych, že se tyto dva celky s největší pravděpodobností rozejdou smírně remízou."
Kovanický trenér Lukáš Kout byl se svým odhadem ze čtvrtečního expert tipu úspěšný i napodruhé. A to byl ještě v 82. minutě od pravdy vzdálený o pořádný kus!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na špatném terénu si střelci neškrtli

Na utkání dorazilo více než sto převážně seletických fanoušků. Sledovali urputný boj, kdy hráči bojovali nejen proti soupeřům, ale často také proti míči odskakujícímu na nedobrém trávníku. 
Kompaktnějším dojmem působili hosté. Obrana všejanského Sokola pracovala na podtrženou jedničku. Její hráči zdárně zvládali většinu soubojů, a tak neměl brankář Lukáš Miech příliš práce. Svou kvalitu však dokázali ukazovat i domácí, kteří se soupeře snažili předčít především rychlostí.
Diváci se během první půle nudit rozhodně nemohli - přesto branku neviděli a mohli být na druhý poločas natěšení. Stát se v něm totiž mohlo úplně cokoli a týmy měly na výhru stejně velkou šanci.

Všejany neudržely dvougólové vedení

Do druhého poločasu šli hráči s tím, že kdo dá první gól, pravděpodobně vyhraje. Nemuseli na něj čekat dlouho, již v padesáté minutě se o něj postaral hostující David Hejduk, který zdárně udržel na zádech dotírajícího obránce, obtočil se s balónem kolem něj a následně umístil míč přímo do horního růžku.
Všejany se ocitly na koni. A po necelých deseti minutách se cítily třem bodům ještě blíže, to když domácí ztratili míč ve středovém kruhu a po následné uličce šel na brankáře sám Dominik Říha. Tváří v tvář Janu Sobotovi zachoval Říha chladnou hlavu a zakončil přímo podél něj.
Všejany si proti kvalitnímu soupeři vytvářely další a další šance obdobného charakteru, své vedení však nenavýšily. 
V 82. minutě zahrávali domácí standardní situaci. Na centr z ní si naběhl útočník Štěpán Verner a míč umístil brankáři výbornou hlavičkou přímo do protipohybu.
Uplynulo jen několik desítek vteřin a zrázu bylo vyrovnáno! Po zcela nepovedeném nevinném centru zakončoval záložník Jakub Čejka. Brankář Miech si křikl, míč jej však smolně přeskočil. Pro kvalitního brankáře šlo o nebývale nešťastný okamžik. 
Nervy drásající poslední pětiminutovka nabídla opravdovou přehlídku šancí. Domácí zazdili brejk tří hráčů mířících na stopera a na druhé straně se neuchytila slibná střela z úhlu.
Týmy se tak po napínavé druhé půli, která by mohla sloužit jako reklama na fotbal, rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Za hosty nám utkání ohodnotil trenér: "Utkání bych popsal jako náročné, bojovné a rychlé. Dozadu jsme byli pozorní, exceloval předstoper Michal Hanuš. Ve druhé půli jsme si vypracovali dvoubrankové vedení, o které jsme přišli. Vyrovnávací branka padla z jakési šance - nešance, nejvíce samozřejmě mrzí našeho brankáře. Ten však obvykle chytá skvěle a já věřím, že si dnes vybral všechnu svou smůlu. Výsledek bereme jako bodovou ztrátu. S ohledem na poslední pětiminutovku to však mohlo být i horší."



Sestavy


Seletice
J. Sobota [-] - Z. Vlach [-] (59. P. Vlasák [-] ) , M. Brtek [-] , L. Kulhánek [-] , M. Najman [-] - J. Čejka [-] , D. Vrchota [-] , V. Klepač [-] , O. Kraus [-] - Š. Verner [-] , J. Čepek [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - D. Hejduk [-] (73. D. Šaržík [-] ) , P. Bouška [-] , D. Říha [-] (66. P. Novák [-] ) , J. Říha [-] , A. Michl [-] (46. M. Šváb [-] ) , J. Náhlovský [-] , M. Sutter [-] , T. Šáfr [-] , M. Hanuš [-] , M. Kubín [-]

Hráči zápasu: M. Hanuš .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - ČAPEK Jiří (N), ŠÁFR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.