4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dominik Hora se blýskl hattrickem při vysoké výhře Rožďalovic nad Běrunicemi


Branky


20. J. Valeš , 31. D. Hora , 60. D. Hora , 77. D. Hora
0

"Kluci z Rožďalovic mají svou kvalitu. Jsou mladí, běhaví a se vším nasazením se rvou o body. Tipuji, že je všechny tři na úvod jara udrží doma." 

Takto pochvalně se ve čtvrtečním Expert tipu vyjadřoval o domácích hrdinech dnešního utkání kovanický trenér Lukáš Kout. Hráči Trnavanu jeho slova skutečně potvrdili a to především střelec Dominik Hora, který se postaral rovnou o tři ze čtyř gólů utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Jakub Valeš

Na první jarní utkání Okresního přeboru Nymburk zavítalo více než sto třicet fanoušků natěšených na výkon favorizovaných domácích borců.
Ti se do Běrunic, které se také zdárně drží v první polovině tabulky, pustili s vervou. Vše jim vycházelo, jak mělo - obránci dobře rozehrávali, záložníci se dostávali k průnikovým přihrávkam a hostující brankář Kamil Chrastný musel několikrát zasahovat.
Aktivita domácích se na skóre odrazila po dvaceti minutách hry, když úvodní gól utkání vsítil hráč s číslem 6, Jakub Valeš.
Na druhý gól se rozjaření příznivci Trnavanu příliš nenačekali - uplynulo sotva deset minut a Chrastný lovil míč ze sítě podruhé, tentokrát po zásahu čtvrtého nejlepšího kanonýra soutěže, Dominika Hory. První půle se tak celá nesla v jednoznačném duchu. Běrunice si sice několik šancí vypracovaly, ale všechny pokusy mířící mezi tři tyče zdárně lapil Jiří Kumstýř.

Kumstýř chytil penaltu, spoluhráč Hora pak završil hattrick

Po změně stran se hosté snažili vedoucí tým zaskočit a ještě dosáhnout na body. Hra se tvořila především ve středu hřiště a šancí byl na obou stranách podobný počet. Zlom mohl nastat po necelé hodině hry. Domácí obránce propadl v souboji a následně se rozhodl zatáhnout za záchrannou brzdu. Kopala se penalta.
S tou si však skvěle chytající Jiří Kumstýř opět poradil a zabránil Běrunicím ve vstřelení kontaktní branky.
Jeho počin a ubývající čas za dvougólového vedení dodaly domácím sebevědomí. Trnavan kontroloval hru a pravidlo nedáš - dostaneš vzápětí potvrdil Dominik Hora. Kanonýr Hora se poté čtvrt hodiny před koncem utkání trefil potřetí, díky čemuž se v tabulce střelců osamostatnil na čtvrtém místě.
Zápas skončil jasným vítězstvím domácích v poměru 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Tomáš Hojsák: utkání nám okomentoval předseda Rožďalovic Tomáš Hojsák: "Celý zápas jsme kontrolovali hru a všechny branky jsme vstřelili po dobře vypracovaných šancích. V úvodu druhého poločasu jsme sice zaváhali, ale podržel nás Jirka Kumstýř, který chytil penaltu a podílel se velkou měrou na našem vítězství. Hvězdou zápasu bych samozřejmě označil útočníka Horu."




Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - D. Mašek [-] (68. R. Černý [-] ) , L. Dont [-] , L. Moravec [-] (82. J. Vlček [-] ) , T. Havlík [-] (42. F. Veselý [-] ) , P. Mažári [-] , J. Valeš [-] , J. Najmon [-] (78. M. Jantač [-] ) , D. Hora [-] , J. Veselý [-] , T. Pavel [-]

Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - M. Čížek [-] , O. Vaňura [-] , T. Fiala [-] , V. Jirkov Mitrev [-] , D. Mašinda [-] , L. Hála [-] , P. Pilař [-] , J. Podněcký [-] , J. Budai [-] , M. Poláček [-]

ŽK: 55. M. Poláček .
Hráči zápasu: J. Kumstýř , D. Hora .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Tovara Milan - SUCHOMEL Jiří (N), HÁLA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.