3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělník uspěl v přímém souboji o třetí místo


Branky


0

Velké derby Mělník - Neratovice B vyznělo ve prospěch domácího družstva. To si vypracovalo rozhodující náskok už před přestávkou, a přestože Lemarie za hosty snížil, z vítězství se radují fotbalisté Mělníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselý posílá dvěma brankami Mělník do vedení

Těžkou situaci museli před zápasem řešit fotbalisté B-týmu Neratovic. Jejich zápas se totiž kryl s utkáním A-týmu, a tak na Mělník dorazila sestava se třemi hráči dorosteneckého věku. Do domácí sestavy se vrátil po delší době Žaba, a tak šel z ofenzivní síly domácího týmu strach. Skóre se poprvé měnilo už v 8. minutě - domácím se podařilo proniknout obranou Neratovic B, zpětná přihrávka našla zcela volného Veselého, a ten bezpečně uklidil míč do sítě. 1:0. Také další minuty patřily domácímu celku, který ale své dvě velké šance proměnit nedokázal, a tak se na další změnu ve skóre čekalo až do 35. minuty. V té se sudí Velebil rozhodl nařídit pokutový kop pro domácí tým za podražení jednoho z unikajících domácích útočníků Nguyenem. Veselý si se šancí poradil a zdvojnásobil vedení svého týmu. 2:0. Hosté si za celý poločas vypracovali jedinou vážnější šanci po průniku Havla, Brabec ani Lemarie ale nedokázali míč usměrnit do sítě.

Hosté se zlepšují, na vyrovnání to ale nestačí

Domácí tým nastoupil do druhé půle již opět bez Žaby, který musel ze hřiště již ve 22. minutě. Zajímavou rošádu provedli Mělničtí také na postu brankáře, kde Sekerku nahradil zkušený Staněk. A byli to Neratovičtí, kdo měl po změně stran více ze hry. V 51. minutě tento tlak hostí vyústil v podražení Palanského a kopala se penalta. S tou si poradil Lemarie a snížil na rozdíl jediné branky. V následujících minutách se hosté tlačili za vyrovnáním a dvakrát se pořádně zlobili na asistenta rozhodčího, který zastavil jejich akce zdviženým praporkem. V 77. minutě přišla další šance na vyrovnání, když se do zajímavé pozice dostal krajní obránce hostů Majerech, z úhlu ale nastřelil pouze brankáře. Hosté se i nadále snažili o vyrovnání, žádná větší šance z jejich tlaku ale už nevyplynula, a tak střídající Janda v 90. minutě pečetil skóre na 3:1 pro Mělník.

 



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Za druhý poločas tohoto zápasu musím naše mužstvo pochválit. Opět jsme předvedli několik pohledných akcí a na naší hru, včetně nasazení, se dalo koukat. Škoda, že minulé dva zápasy a první poločas tohoto jsme se k tomuto výkonu nedokázali přiblížit.



Sestavy


FC Mělník
M. Sekerka [-] (46. J. Staněk [-] ) - J. Rolenc [-] (73. L. Rambousek [-] ) , M. Veselý [-] , J. Žaba [-] (22. F. Vlasák [-] ) , H. Tříška [-] , S. Vála [-] , T. Skopka [-] (87. J. Janda [-] ) , M. Skopka [-] , V. Volf [-] , J. Jiskra [-] , J. Vernek [-]

FK Neratovice-Byškovice
A. Černý [-] - P. Jína [-] , D. Nguyen [-] - R. Novotný [-] , V. Žežulka [-] - T. Lemarie [-] (60. L. Bucha [-] ) , M. Palanský [-] , M. Brabec [-] - M. Lovíšek [-] , P. Majerech [-] , A. Havel [-]

ŽK: 41. J. Jiskra - 35. D. Nguyen , 57. A. Havel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Velebil Tomáš - BARTŮŠEK Zdeněk, ČERMOCH Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.