3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 10:15

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kly na domácím hřišti překvapení nedopustily


Branky


40. T. Dohnal , 55. R. Šmíd , 90. J. Kohout
0

Překvapení se nekonalo, hosté z Byšic ale favoritovi vzdorovali dlouhých 40 minut. Poté však otevřel skóre domácí hrdina posledních zápasů Dohnal a po změně stran už Kly svůj náskok pouze navyšovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byšičtí dobrým výkonem drží favorita na uzdě

Vzhledem k situaci v tabulce bylo pro hosty z Byšic nutností pokusit se o bodový zisk i na hřišti velikého favorita. Hosté opět neměli k dispozici ideální sestavu - chyběli nebezpeční Zámečník s Menčlem. Byšičtí se tak zaměřili na pevnou defenzivu a rychlé přechody do útoku přes svého vysunutého útočníka. A tato taktika po celou první půli slavila úspěch. Domácí působili velmi ospalým dojmem a nedokázali příliš zaměstnat hostující defenzivu. Brankář Schneider poměrně v poklidu odolával a hosté už se těšili, že si odpočinou v kabině za bezbrankového stavu. Ve 40. minutě však domácí dokázali udeřit - k Dohnalovi se dostal odražený míč a domácí záložník ho propálil přes všechny překážky až do sítě. Kly tak díky této trefě vyhrály první poločas 1:0.

 

Kly zlepšují výkon a vítězí

Tato branka jako by zlomila odpor hostujících hráčů a naopak uklidnila ty domácí. Možná k tomu přispěl i proslov v kabině, fotbalisté Kel však každopádně vstoupili do druhé půle mnohem lépe. Rozjeli svou kombinační hru, hosty příliš nepouštěli k míči a postupem času si vytvářeli také šance. V 55. minutě zvyšoval na 2:0 Šmíd, který dokázal využít chyby v hostující obraně - jeden z obránců doplatil na nerovnost terénu a nedokázal míč odvrátit. Ve zbytku zápasu se hosté nedokázali dostat na dostřel, i když například hlavička Holina si o to určitě říkala, a tak přišel v 90. minutě třetí hřebíček do jejich rakve, když se prosadil střídající Kohout po pěkně sehrané standardní situaci. Kly tak po výhře 3:0 udělaly další velký krok za postupem. Byšice budou muset ještě bojovat.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Do zápasu jsme vstoupili velmi pasivně. Věděli jsme, že soupeř bude hrát zezadu, neměli jsme ale žádný pohyb, a tak jsme si s tím nedokázali poradit. Naštěstí se nám před poločasem podařilo vstřelit gól. Ve druhé půli už to bylo z naší strany lepší a bylo jen otázkou času, kdy přidáme další góly.

TJ Vitana Byšice
Michal Hamšík - trenér: Na zápas v Klých jsem se, přiznám se, až tak moc nepřipravoval. Za prvé to pro nás nebylo utkání, ve kterém bychom pomýšleli na body a za druhé se před tímto utkáním už oficiálně provalila "kauza" našich hráčů Dominika Menčla a Davida Hemra, kteří raději chodí hrát soutěžní utkání 3. třídy za FK Kaučuk Kralupy n./Vl., než aby týmu Byšic pomohli v boji o záchranu. Jsem hodně zklamaný jednak přístupem vedení FK Kaučuk Kralupy n./Vl., že se neponaučili z různých podobných kauz v nedávné minulosti a i přesto nasazují "své syny" do svých mistrovských utkáních a za druhé také jednáním našich hráčů Dominika Menčla a Davida Hemra, kteří i přes své zdravotní indispozice do těchto utkání vstoupí i s rizikem dalšího zranění. A nemluvím už ani o tom, že ve fotbalových kruzích se tohle nedá zatajit. Je s podivem, že žádný rozhodčí toto jednání FK Kaučuk Kralupy n./Vl. nezaregistroval a nezaznamenal do Zápisu o utkání. V zápase se zrodila zasloužená výhra domácích, kteří určitě před utkáním mysleli na větší příděl. Já jsem rád, že jsme i v této okleštěné sestavě neudělali ostudu. Chtěl bych tímto pochválit celý svůj tým, včetně hráčů B-týmu za skvělý výkon. Vzkaz pro konkurenci: NEVZDÁVÁME TO!



Sestavy


TJ Kly
P. Chaloupka [-] - S. Ondrák [-] , M. Viskup [-] - L. Kympl [-] (62. D. Kudela [-] ) , T. Dohnal [-] (71. J. Kohout [-] ) , J. Jeník [-] , M. Doubek [-] , R. Miřatský [-] , J. Studený [-] - R. Šmíd [-] , P. Hyka [-] (82. J. Danda [-] )

TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - K. Kmeťo [-] , P. Váchal [-] , P. Holina [-] , J. Novák [-] , R. Giebel [-] , J. Kmoch [-] , P. Svačina [-] , J. Čurda [-] , J. Svačina [-] , P. Kadlec [-]

ŽK: 18. M. Doubek - 33. J. Kmoch , 41. J. Čurda , 73. P. Svačina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tichý Lukáš - DVOŘÁK Martin, MÁJ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.