J. Paloušek 36. (p.)
2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velký Borek vybojoval nečekané a důležité body


Branky


36. J. Paloušek (p.) - 4. M. Merva
0

Veledůležité body do boje o záchranu si připisují domácí fotbalisté Velkého Borku. Ti dokázali odpovědět na rychlé vedení silného soupeře z Dolního Bousova a nakonec po penaltách berou dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlý gól Kasala odpovídají domácí proměněnou penaltou

Pozměněné sestavy obou týmů dávaly tušit, že se ve Velkém Borku odehraje pořádně nevyzpytatelný zápas. Hosté chtěli odčinit vysokou prohru s Pěčicemi a úvod se jim podařil na výbornou - Kasal zatáhl míč po levé straně a centroval před branku. Centr se mu však "nepovedl" tak šikovně, že zapadl přímo za záda domácího brankáře Procházky. 0:1. I v dalších minutách byli hosté fotbalovějším týmem a domácí tým se příliš do blízkosti soupeřovy branky nedostával. K vyrovnání Velkému Borku pomohla situace z 36. minuty, kdy hostující stoper Kalinka nešťastně zasáhl míč rukou a kopala se penalta. Paloušek rozehrál přesně podle představ, a tak vůbec nevadilo, že brankář Sýkora dokázal vystihnout směr střely. 1:1. V závěru poločasu stojí za zmínku ještě střela hostujícího Nováka, která však branku příliš neohrozila.

 

 

O vítězi rozhodují až penalty

Do druhého poločasu už hosté trochu polevili na své aktivitě, ani domácí fotbalisté ale neoplývali přesností. Některé šance se ale přeci jen urodili - skórovat mohl například v 66. minutě hostující Tomíček, který však po přesné Novákově přihrávce střílel z malého vápna pouze do rukavic brankáře. Na druhé straně se do nadějného úniku dostával Mihalík, nedokázal ale trefit zařízení. Rozhodnout tak mohl Dolní Bousov, Koštíř ale z výborné pozice také netrefil branku. Šlo se tak do penalt, ve kterých hosté opět nenašli potřebné střelecké štěstí - hned tři ze čtyř exekutorů neuspěli, a tak nebylo pochyb o tom, že dva body zůstanou doma.

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - zraněný kapitán: Věděli jsme, že nás čeká další těžký soupěř z horních pater tabulky. Opět jsme byli nuceni, vzhledem ke zraněným hráčům, přeskládat sestavu. Hosté byli určitě fotbalovější a většinu zápasu kontrolovali hru. Kluci zápas odbojovali v rámci svých možností a vydřeli další důležité body, se kterými mnozí nepočítali...

Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: V Borku jsme si mysleli, že odčiníme porážku z minulého kola z Pěčic, ale domácí bojovali a body si zasloužili. My si šance vytvořili, ale v koncovce nám to úplně nevyšlo a pak ani na penalty. Poslední dva zápasy se potýkáme se spoustou zranění a asi i od toho se odvíjí naše hra a výsledky. Není to výmluva, jen konstatování.



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - J. Paloušek [-] , T. Krajník [-] , J. Sadílek [-] , L. Šimral [-] , M. Procházka [-] (76. M. Kočí [-] ) , M. Mihalík [-] , P. Vokoun [-] , J. Ryba [-] , P. Nesládek [-] (46. T. Pavlík [-] ) , L. Krajník [-]

Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - M. Novák [-] , V. Bíšek [-] , M. Kalinka [-] (69. M. Svoboda [-] ) - M. Koštíř [-] , P. Vynikal [-] , J. Kasal [-] , M. Merva [-] , T. Šolc [-] - J. Stejskal [-] (77. A. Pavliš [-] ) , R. Tomíček [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nepovím František - PROCHÁZKA Václav, KUBEČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.