3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Kly padly v Benátkách


Branky


0

Šanci svým pronásledovatelům nabídli fotbalisté Kel. Ti totiž po vyrovnané první půli podlehli mladému týmu Benátek B a jejich náskok na druhé Neratovice B se ztenčil na 4 body. Dvěma góly ve druhé půli se blýskl domácí Krýda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na úvodní branku Šimka odpovídá Jeník

Velmi zajímavý zápas mohli diváci očekávat v Benátkách nad Jizerou. Jednalo se bez nadsázky o souboj generací - mladé domácí naděje pro třetiligový A-tým proti ostříleným bojovníkům se zkušenostmi z mnohem vyšších soutěží. Favoritem však byli hosté, kteří měli v tabulce o 15 bodů víc. Od začátku bylo vidět, že bude na programu atraktivní podívaná - oba týmy se snažily hrát kombinační fotbal bez zbytečných dlouhých nákopů. Jako první se z branky radovali domácí fotbalisté, kteří šli do vedení v 16. minutě po brance Šimka. Na tuto trefu však hosté našli odpověď zásluhou ve výborné formě hrajícího Jeníka, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

 

Po změně stran střílí pouze Benátky B

Domácí trenér Buryán udělal v přestávce jednu změnu v sestavě, když Bonoma nahradil Kohl a jeho týmu se vstup do druhé půle vydařil náramně. Největší zásluhu na tom měl nejlepší střelec týmu Krýda, který se prosadil v 50. a 63. minutě, dostal se na metu 8 gólů a hlavně zajistil svému týmu dvoubrankový náskok. Vědomi si své ztráty, vrhli hosté všechny síly do útoku a podařilo se jim vytvořit tlak i šance. Domácí museli odolávat velkému množství centrovaných míčů, obrana v čele s brankářem Levíčkem ale všechny šance soupeře dokázala odvrátit. Hosté své šance proměnit nedokázali, a tak po prohře 3:1 ztratili část svého náskoku na čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: Po dnešním zápase jsem spokojen s výsledkem i s naším výkonem. Hráli jsme s prvním týmem této soutěže, se kterým jsme si to rozdali na férovku. Nebyly tam věci, které nás potkávaly v minulých zápasech. Oba dva mančafty chtěly hrát fotbal, my byli úspěšnější v tom, že jsme vstřelili tři branky. Stále opakuji, že pokud hrajeme zodpovědně, můžeme se v této soutěži s naším mladým týmem měřit naprosto s každým. Musíme ale hrát to, co umíme a co trénujeme. Za stavu 3:1 měly Kly převahu, zahrávaly několik rohových kopů. Vytvořily si i několik nebezpečných nákopů do vápna, se kterými jsme si, i přes určité obtíže, poradili. Myslím si, že diváci viděli pěkný zápas.

TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Dneska jsme prohráli s mladým týmem z Benátek zcela zbytečně. Udělali jsme 3 hrubé chyby, které domácí tým potrestal a my jsme bohužel naše šance nevyužili. Jediný náš gól vstřelil Jeník.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou B
V. Levíček [-] - F. Pařízek [-] (72. T. Musil [-] ) , Š. Krýda [-] , O. Šimek [-] , J. Sudek [-] , J. Kraus [-] , M. Langšádl [-] , D. Zuna [-] , J. Kamlach [-] (88. M. Machka [-] ) , D. Chaloupka [-] (58. P. Zeman [-] ) , M. Bonomo [-] (46. J. Kohl [-] )

TJ Kly
P. Chaloupka [-] - R. Pechar [-] , S. Ondrák [-] , J. Studený [-] , M. Viskup [-] (80. J. Kohout [-] ) - L. Kympl [-] (65. T. Dohnal [-] ) , J. Jeník [-] , M. Doubek [-] , R. Miřatský [-] (80. T. Sobotka [-] ) - R. Šmíd [-] , P. Hyka [-]

ŽK: 49. O. Šimek - 44. J. Jeník , 55. J. Studený .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Němeček Josef - HURYCH Lubomír, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.