0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji béček úspěšnější hostující Neratovice


Branky


0

Rozhodnutí vyrovnaného zápasu přišlo po vyrovnaném poločase až po přestávce. V 71. minutě skóroval Ďurinda a zajistil tak Neratovicím druhou jarní výhru. A co více, hosté dosud na jaře ani jednou neinkasovali!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jsou v první půli překvapivě lepším týmem

S navrátilcem do branky Černým vyrukovali na soupeře fotbalisté Neratovic B. A zápas začali pořádně zostra - již v 5. minutě postupoval po chybě domácího obránce sám na brankáře Lemarie (který se do základní sestavy dostal díky pozdnímu příjezdu spoluhráče Nguyena), Jíra ale jeho šanci zlikvidoval. Hosté i v dalším průběhu využívali nepřesností v kombinacích domácího celku a často ohrožovali jeho branku. Největší příležitost zahodil ve 25. minutě hrající trenér Stanislav, který neproměnil penaltu nařízenou za sražení Palanského. Brankář Jíra ale i nadále držel svůj tým nad vodou a zejména díky němu drželi domácí poločasový bezbrankový výsledek.


O výhře hostů rozhoduje Ďurinda

Poločasový proslov domácího trenéra zřejmě nepadl na úrodnou půdu, jelikož i po změně stran byly lepší Neratovice B. Domácí měli velké problémy s kombinací a ztráceli velmi snadno míče. Do zaslouženého vedení se hosté dostali až v 71. minutě, kdy Brabec vysunul Ďurindu, který si navedl míč zleva do pokutového území a přesnou střelou na zadní tyč rozvlnil síť. 0:1. Domácí tým měl ještě dvacet minut na odpověď, bylo ale vidět, že tentokrát to není jeho zápas. Benátky se prakticky vůbec nedostaly do tlaku a nedokázaly ohrozit Černého branku. Hosté si tak až překvapivě jasně dokráčeli pro výhru 0:1.



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: S výkonem všech hráčů v dnešním zápase jsem hrubě nespokojen. Toto se prostě neslučuje s mojí filozofií ani s pojetím hry. Byl to nejhorší zápas za dobu mého působení u benáteckého béčka. Samozřejmě musím uznat kvalitu soupeře, avšak my jsme vůbec nehráli naši hru, navíc jsme byli absolutně bez pohybu, zkazili jsme mraky přihrávek na pět nebo deset metrů. Prostě jsme si nezasloužili ani bod. Za celý zápas jsme vůbec nevystřelili na soupeřovu bránu, měli jsme snad jen jeden rohový kop. Sice jsme měli víc míč na kopačkách, ale zbytečně jsme ho ztráceli. Chceme hrát fotbal jako v přátelských utkáních či v prvním kole ve Staré Boleslavi, dnes jsme ale předvedli úplný opak. Minulý týden jsem svůj tým chválil, dnes ho však nemám za co pochválit a ani mu nemůžu za nic poděkovat.

FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: V neděli to byla v Benátkách z naší strany výuka taktiky fotbalu pro mladé mužstvo domácích (nejstarší hráč r. 91) a za mé krátké působení u mužstva jasně nejlepší výkon, který jsme předvedli! A pokud se svalové zranění smolaře Radima Novotného ukáže v týdnu jako méně, vážné budu jen rád. Před zápasem s dalším soupeřem, který nás na podzim porazil (Stará Boleslav) a navíc nám v tomto zápase nepříjemně zranil Adama, budeme potřebovat každou zdravou nohu! Určitě je chceme porazit! Za nedělní utkání patří celému mužstvu velké poděkování,to bylo krásné nedělní odpoledne!



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - F. Pařízek [-] , Š. Krýda [-] , O. Šimek [-] , T. Musil [-] (31. P. Zeman [-] ) , J. Kocourek [-] , M. Langšádl [-] , D. Zuna [-] , D. Chaloupka [-] , M. Bonomo [-] , J. Kohl [-]

FK Neratovice-Byškovice
A. Černý [-] - M. Babovák [-] - J. Chrdle [-] , M. Zeman [-] , P. Jína [-] , M. Palanský [-] , T. Lemarie [-] (56. M. Brabec [-] ) , R. Novotný [-] (15. D. Nguyen [-] ) , A. Ďurinda [-] , V. Žežulka [-] , P. Stanislav [-]

ŽK: 66. J. Kohl , 80. M. Langšádl , 86. O. Šimek , 90. Š. Krýda - 86. A. Ďurinda .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Hájek Lukáš - VOKOUN Daniel, ŠVAGR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.