3:2p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:00

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek bojuje o záchranu! V penaltách přetlačil Lužec


Branky


0

Borečtí fotbalisté sice dokázali tabulkově výrazně lépe postaveného soupeře porazit, po poločasovém vedení 2:0 ale určitě pomýšleli na zisk všech tří bodů. Hostům nepomohl ani premiérový zásah nové posily Hromádka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký Borek jde výborným výkonem do vedení

Bez zraněných Štrupla a Palouška se pokoušeli o zisk dalších potřebných bodů fotbalisté Velkého Borku. Ti vstoupili do zápasu s velkým nadšením, vysoko napadali soupeřovu rozehrávku a byli za svou aktivitu brzy odměněni vedoucí brankou. Zkušený Kuchař z pozice posledního hráče předvedl laxní rozehrávku, dotírající Mihalík ho připravil o míč a krásným obstřelem trefil v 8. minutě šibenici. 1:0. Poté se ke slovu dostali i hosté, proti krásné střele Kučery na zadní tyč ale výborně zakročil Procházka a rána Kuchaře z přímého kopu po faulu Nesládka pouze orazítkovala břevno. I druhý gól tak dokázali vstřeli domácí a opět to byl Miroslav Mihalík. Ten využil povedené akce jednoho ze svých spoluhráčů na pravé straně, našel si odražený míč, křikl na spoluhráče a přízemní střelou nedal brankáři žádnou šanci. 2:0.

 

 

Drtivý tlak hostů vede pouze k vyrovnání

I v prvním poločase byli hosté kombinačně lepší, ve druhé půli ale omezili laciné ztráty a jejich tlak byl drtivý. Hra domácích se omezila prakticky pouze na odkopy co nejdál od vlastní branky a bylo jen otázkou času, kdy Lužečtí poprvé skórují. Stalo se tak nakonec v 66. minutě, kdy se gólově prosadila nová a velezkušená posila hostí Hromádko (47). Právě k němu propadl míč po standardní situaci a odkrytá brána byla snadným cílem. 2:1. V 80. minutě už bylo srovnáno, když se ke střele odhodlal Kučaba a udělal dobře - jeho rána sice nebyla příliš prudká, prošla ale těsně kolem nohou dvou bránících hráčů, kteří zmátli brankáře a míč skončil v síti. 2:2. I v poslední desetiminutovce hosté neustávali v tlaku a hrozili například z rohových kopů, které skvěle zahrával Kuchař, domácí obrana ale s velkou dávkou štěstí odolala, a tak se šlo do penalt. Tu rozhodující proměnil domácí Krajník, a tak dva body zůstávají po velmi bojovném výkonu doma.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - zraněný kapitán: Klukům se povedl vstup do utkání rychlým gólem, byli aktivní a proti kvalitnímu soupeři bojovali. Důležitým momentem byla neproměněná penalta hostů a výborný zákrok Procházky proti nádherné střele v prvním poločase za stavu 1:0. Druhá půlka byla o drtivém tlaku hostů, kteří po zásluze vyrovnali. My jsme si již nic nevytvořili a bod navíc je tak pro nás zlatý. Kluci utkání do jednoho odmakali a ozdobou byla určitě opět početná divácká návštěva...




Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - T. Krajník [-] , P. Šejnoha [-] (36. M. Kočí [-] ) , D. Procházka [-] , L. Šimral [-] , M. Mihalík [-] , P. Vokoun [-] (69. R. Balog [-] ) , J. Ryba [-] , P. Nesládek [-] , P. Jeřábek [-] , T. Pavlík [-] (78. L. Krajník [-] )

AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - J. Lafek [-] , M. Tauchman [-] , J. Uher [-] - T. Kuchař [-] , D. Tauchman [-] (73. R. Stejskal [-] ) , D. Hrdlík [-] (46. T. Roučka [-] ) - R. Hromádko [-] , M. Kučaba [-] (81. P. Kerpl [-] ) , A. Kučera [-] - P. Tauchman [-] (66. R. Levý [-] )

ŽK: 78. T. Pavlík - 43. J. Lafek , 56. T. Roučka , 78. R. Stejskal , 82. M. Tauchman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Roth Patrik - TYLCHERT Michal, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.