1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby patří Mělníku!


Branky


0

Očekávaný duel na mělnickém Podolí zvládli lépe domácí fotbalisté. Vedoucí tým tabulky z Kel se nedokázal za celý zápas ani jednou střelecky prosadit, a tak domácím k výhře stačila jediná trefa Tříšky ze 75. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle gól nepřináší

Zápas kola proti sobě na Mělníku svedl domácí tým a zkušené Kly. Úvod zápasu byl z obou stran poměrně opatrný - hosté se snažili rozvážně kombinovat, ke gólovým šancím to ale nevedlo. Domácí naopak čekali na rychlé brejky, ani ty se ale dlouho nedařilo dotáhnout k zajímavému zakončení. Zajímavý tak byl především postupný rozpad hostující obrany. Již v 18. minutě musel ze hry odstoupit Pechar, na kterého o 12 minut později navázal i Studený, který byl tvrdě dohrán domácím útočníkem a odešel ze hry s poraněným kotníkem. Hostující obrana tak přišla o dva své pilíře, což samozřejmě bylo znát a domácí se dvakrát dostali do slibného zakončení. Pokaždé se ale vyznamenal brankář Chaloupka a udržel tak bezbrankový stav.

Rozhoduje Tříška patnáct minut před koncem

Ve druhém poločase se hra trochu změnila. Hosté se trochu více zatáhli do obranného bloku, ze kterého chtěli vyrážet do protiútoků. Jeden takový jim málem vyšel v 73. minutě, kdy do vápna pronikal Šmíd a po kontaktu s domácím obráncem skončil na zemi. Tato situace vzbudila v hostujícím táboře velkou vlnu nevole - hosté si přáli odpískání pokutového kopu. Rozezleni byli o to více, že prakticky z protiútoku inkasovali - míč se dostal k Tříškovi, který rozhodl. 1:0. Závěrečné minuty si už domácí tým pohlídal a získal tak z těžkého zápasu tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Problémem byl pro nás rozpad obranné čtveřice. Ve druhé půli jsme chtěli vycházet ze zabezpečené obrany, bohužel jsme ale naši akci nevyužili a z protiútoku inkasovali. Na výkon rozhodčích budeme mít se soupeři určitě zcela odlišný názor...



Sestavy


FC Mělník
M. Sekerka [-] - S. Vála [-] , J. Rolenc [-] , M. Veselý [-] , J. Vernek [-] (58. M. Vernek [-] ) , H. Tříška [-] , P. Dvorný [-] , T. Skopka [-] (59. F. Vlasák [-] ) , J. Jiskra [-] , V. Volf [-] , J. Žaba [-] (90. V. Antoš [-] )

TJ Kly
P. Chaloupka [-] - R. Pechar [-] (18. T. Dohnal [-] ) , S. Ondrák [-] , J. Studený [-] (30. T. Sobotka [-] ) , M. Viskup [-] - L. Kympl [-] , D. Kudela [-] , M. Doubek [-] , R. Miřatský [-] (71. J. Kohout [-] ) - P. Hyka [-] , R. Šmíd [-]

ŽK: 56. H. Tříška , 70. J. Žaba - 54. M. Viskup , 70. L. Kympl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - BENÁK Petr, HOLÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.