1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 10:15

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj získal svůj první jarní bod


Branky


0

Ani druhé domácí utkání nevedlo k plnému bodovému zisku fotbalistů Staré Boleslavi. Ti čelili Pěčicím posíleným o zkušeného Flachbarta, který naposledy působil v nedalekých Kosmonosech. Dva body jsou pro hosty určitě dobrým ziskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Vodákovu branku odpovídá Kořínek

S jasně zvolenou taktikou šel do druhého domácího zápasu v řadě domácí tým. Jeho hráči se soupeře snažili překonat zejména dlouhými míči na svého útočníka Vodáka. Tomu se hosté museli přizpůsobit a v prvních minutách zápasu se hrála spíše překopávaná s tuhým bojem o každý odražený míč. První branka však padla záhy - ve 12. minutě zaváhal v rozehrávce Tůma, Vodák vystihl jeho přihrávku a z hranice vápna umístil míč přesně pod břevno. 1:0. Tato branka hru rozhýbala a Pěčice mohly brzy odpovědět. To by ale Kořínek po centru Kiceluka musel zamířit přesněji. Menší rozměry hřiště využíval domácí tým rovněž ke svým nebezpečným dlouhým autům do vápna, hostující obrana ale vše vyřešila, a tak přišlo vyrovnání. První akci, kterou po zpětné přihrávce zakončoval dloubákem Hubač, ještě domácí brankář Čihák zázračně zneškodnil, z následného tlaku ale vyplynul centr z levé strany, který nedokázal brankář spolu s obránci zkrotit a hostující Novák ho důraznou hrou připravil Kořínkovi před odkrytou bránu. 1:1.

Nebezpečné domácí brejky gólem nekončí

Ve druhém poločase se hosté pokusili uklidnit hru a více kombinovat. To se jim také podařilo, jejich snaha ale byla vysoce neefektivní. Naopak domácí mohli jít brzy opět do vedení, nebezpečnou střelu ale zastavilo břevno Dufkovy branky. Hosté ze svých akcí kvůli špatnému řešení finální fáze nedokázali vytěžit příliš mnoho - důkazem budiž akce Valenty, který postupoval na branku z levé strany, místo střely si ale míč posouval tak dlouho, až si ho ukopl... Podobným nezdarem skončila akce Kiceluka, ke kterému propadl odražený míč na hranici vápna. Přištrčení hlavou ale bylo příliš dlouhé. Na druhé straně vyrobil další chybu Tůma, Vodák postupoval sám na bránu, neudržel ale míč na zemi, byl nucen zpomalit a dobíhající Tůma svou chybu stihnul napravit. V penaltové loterii byli nakonec po chladnokrevně proměněném kopu brankáře Dufka úspěšnější hosté.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Domácí spoléhali především na dlouhé nákopy na Vodáka, my jsme se snažili o kombinaci, která se nám ale příliš nedařila. Ve druhé půli jsme bohužel neřešili dobře finální fázi, a tak jsme zvítězili až po penaltách.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
M. Čihák [-] - M. Voženílek [-] , J. Cruz [-] , D. Šalda [-] (46. D. Mikoláš [-] ) , B. Staněk [-] , J. Bušínský [-] - J. Novotný [-] (78. J. Novák [-] ) , A. Nezbeda [-] (62. P. Bláha [-] ) , J. Matějovský [-] , M. Boček [-] (69. D. Grafnetr [-] ) - J. Vodák [-] (82. J. Vondra [-] )

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Heřmanský [-] , J. Flachbart [-] , M. Tůma [-] (70. R. Mulač [-] ) - J. Volf [-] , V. Valenta [-] , V. Novák [-] , M. Hubač [-] - D. Košťál [-] , A. Kořínek [-] , A. Kiceluk [-] (76. P. Král [-] )

ŽK: 73. J. Novotný , 87. D. Mikoláš - 51. M. Tůma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - RADINA Marek, SVOBODA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.