0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 14:30

19.kolo, Středočeský | Praha - západ | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Štěchovic se s Rudnou rozešla nerozhodně


Branky


0

Štěchovice přeložily zápas 19. kola okresného přeboru do nedalekých Krňan. Důvodem byl především stav hřiště, které poslední dobou není v nejlepší kondici a navíc po deštích by nebylo zrovna v ideálním stavu na třetiligový zápas áčka se Zápy. Neutrální půda tak poskytla oběma týmům vyloženě stejné podmínky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácího Hořáka musela odvézt sanitka

Obě mužstva vyznávají spíše ofenzivní a kombinační fotbal, ale tentokráte to byl hlavně urputný boj, neboť se hrálo za pořádného větru a povrch hrací plochy má do roviny hodně daleko. Protože jsem musel lepit sestavu a odcestovali jsme jen s 12 schopnými hráči, tak mi podmínky vadily méně než obvykle. 

 

V úvodu zápasu to bylo takové vyčkávání, s čím který tým přijde. Nepatrně aktivnější jsme asi byli překvapivě my, ale hrálo se jen po vápno a kombinace byly oboustranně nepřesné. Když už nějaká naše šance přišla, tak po rohových kopech a následných zmatcích v domácím vápně, kde dvakrát nepřesně zakončoval Martin Samko. V první půli také vystřelil celkem nebezpečně Milan Berecz, ale jeho utajená střela si cestu do sítě nenašla. Domácí měli také možnost skórovat po sérii rohových kopů a jeden volný přímý kop byl zahráván z hodně výhodné pozice, ale skóre se neměnilo.

 

Největší příležitost domácích borců přišla po naší ztrátě míče uprostřed hřiště, když na našeho hráče nabíhali z půlky hned tři protivníci. David Kotouč, který stál v nejlepší možné pozici však za přispění ukvapené a nepřesné přihrávky, tento brejk přerušil! To naše největší šance první půle a vlastně celého zápasu přišla kolem 38. minuty. Marek Kaucký se dostal do svého typického náběhu a postupoval z úhlu k domácí brance. Protože v jeho rychlosti měl na tomto terénu především starost s kontrolou míče, tak bohužel jeho střela šla jen do rukavic domácího brankáře a k dorážce už se nedostal! V první půli musel také předčasně střídat hráč domácích Jan Hořák, který se po souboji s naším obráncem nešťastně zranil, a musela být přivolána sanitka. Nic podstatného už se v první půli nestalo a do kabin se šlo za stavu 0:0.

Béčko Štěchovic přidalo, ale Rudná udržela neporazitelnost

Do druhé půle jsme vstupovali s vědomím, že jeden gól by mohl vyrovnané utkání rozhodnout a věřil jsem, že naše šance ještě přijde. Bohužel druhý poločas byl z naší strany horší než první. Kombinace se nedařila a trochu více ze hry měl domácí tým. Naše obrana však v úvodu poločasu pracovala dobře. Mnoho akcí domácích přerušili naši obránci již v zárodku, protože všichni čtyři dokázali vyhrávat hlavičkové i osobní souboje. Bohužel se postupem času začalo projevovat to, že prakticky nemohu střídat a hráčům trochu docházel dech. Naši hráči se do vyložené šance nedostali a to ani po dalších standardních situacích. Nejnebezpečnější se pro domácí mužstvo stal asi centr z naší pravé strany, který zastavil domácí obránce, podle rozhodčího tělem. Já situaci ze své pozice neviděl, ale téměř všichni naši hráči křičeli shodně, že šlo o ruku a přestali hrát, čehož soupeř, který okamžitě přešel do brejku, málem využil.

 

Poslední desetiminutovka nám nesedla vůbec. Dost prostoru dostával na můj vkus útočník Miroslav Hroník a stále více hrozil i domácí kapitán Pavel Drechsler. Jeho dvě obrovské šance přišly po chybách, jinak výborně hrajícího Martina Samka a my museli být rádi, že nedokázal zamířit přesněji! Tyto dvě šance v závěru zápasu náš výkon trochu degradují, protože i díky nim jsme měli k vítězství o chloupek dále než domácí tým a musíme být rádi, že jsme vůbec remizovali 0:0!

 

Autor článku: Petr Vraštil

Článek psán z pohledu trenéra Rudné



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie B
Karel Holešta (trenér): „Na neutrálním hřišti v Krňanech jsme měli k výhře asi blíže, co se týče šancí, ale soupeř, který ještě na jaře neztratil ani bod, poměrně spolehlivě bránil. Jeho brejkové situace jsme většinou uhasili již v samém zárodku a tak se do vážnějších příležitostí nedostával. Dnes nám citelně chyběl především zkušený kapitán Müller, dále chyběli Bouška, Havlíček i Turea. Plus k tomu chyběli dlouhodobě zranění Marko, R. Pešl a Pospíšil. Strašně mě mrzí další zranění důležitého hráče a to Honzy Hořáka, který musel po nezaviněném zákroku po půl hodině nuceně střídat. Po té, kdy ho odvezla sanitka do nemocnice, mu lékaři oznámili, že musí podstoupit operaci ramene. Pro naši již tak velkou marodku je to další velmi nepříjemná ztráta. Kluci jsou ale bojovníci, což dokázali i v tomto zápase, a mohou i tak důstojně měřit síly s týmy z čela tabulky.“

FK Rudná
Petr Vraštil (trenér): „Udrželi jsme jarní neporazitelnost a hráčům, kteří zasáhli do hry, musím poděkovat za poctivý výkon. Bohužel ihned po zápase bylo patrné, že se nám rozroste už tak početná marodka, protože Milan Berecz a Alexander Hartig dohrávali se sebezapřením.“



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie B
L. Schejbal [-] - P. Drechsler [-] , J. Denk [-] , J. Hořák [-] (37. D. Mareček [-] ) , M. Hroník [-] , J. Křivonoska [-] , J. Pátek [-] , M. Smíšek [-] , J. Hájek [-] , J. Hájek [-] , D. Cihelka [-]

FK Rudná
J. Soukup [-] - P. Zachař [-] , M. Kotouč [-] , M. Samko [-] , D. Kotouč [-] - M. Berecz [-] , Š. Jungmann [-] , J. Hartig [-] , M. Kaucký [-] - B. Doherty [-] (87. J. Sloup [-] ) , L. Jeníček [-] -

ŽK: 30. J. Křivonoska , 42. J. Pátek - 28. M. Samko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koubek Martin - KUBÍČEK Jiří, HRUŠKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 SK Roztoky 18 83:18 48
2 Všenorský SK 18 77:31 45
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 18 51:39 35
4 TJ Viktoria Vestec B 18 59:36 32
5 TJ Sokol Červený Újezd 18 42:32 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 23
2 Jan Předota 20
3 Lucas Bell 17
4 Jakub Toms 16
5 Filip Valtr 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 61 66,3% 0
2 Radek Hruška 32 46,4% 0
3 Venca Likeš 23 54,8% 0
4 Miroslav Liška 14 50,0% 0
5 Jaromír Bělunek 9 64,3% 0
Zobrazit celou tabulku