Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:30

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Lhota porazila Holýšov a bere bronz


0

Lhota na svém hřišti porazila Holýšov a zakončila sezónu vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní poločas Lhoty

Lhota, kterou do utkání přivedl s kapitánskou páskou na své mohutné paži Jakub Šroubek, otevřela skóre již v páté minutě, kdy po pravém křídle vlétl na útočnou polovinu jako motorová myš Jakub Kohout, kličkou za nohou položil na zem jednoho z holýšovských obránců a střelou na zadní tyč rozvlnil síť. Jeho počin napodobil o pár minut později Patrik Petrželka, jenž se zpoza vápna trefil přesně k druhé tyči Řezáčovy branky.

Sokolům se v první půli podařilo vše, na co sáhli a Holýšov byl jejich produktivitou naprosto zaskočen, jelikož se po promarněné šanci Vnoučka podobné úspěšnosti těšit nemohl. To na druhé straně propukla gólová radost znovu ve 25. minutě, kdy míč před vápnem podržel Heller a v pádu ho předal na nabíhajícího Strejčka, který s přispěním tyče dostal míč do branky a upevnil si svou pozici na střele tabulky střelců, když přidal svůj 28. gól v sezóně.

Do konce poločasu domácí přidali ještě jednu branku, když se po neuvěřitelné kličkované Matěje Stejčka dostal k balónu Heller a dorazil míč do odkryté branky.

Do druhé půle se do branky domácích sokolů postavil Marek Kračmer, jinak hráč lhotské rezervy, která slaví postup do 1.B třídy. Jeho pozornost hned po začátku druhého dějiství prověřil kapitán Černohorský, ale na zkušeného gólmana si nepřišel. V 62. minutě ale Majlát ve vápně našel opět zcela volného Černoohorského, který se tentokrát nemýlil a poslal balón pod břevno.

Domácí odpověděli v 75. minutě, kdy střelou z velkého úhlu přidal svou druhou branku v utkání Adam Heller a stav v tu chvíli byl již 5:1. Kosmetickou úpravu přidal v závěru, když se Kračmer nechal unést ladným pohybem nastupivšího trenéra Humeníka a nechal se obrat o míč Petrem Jenišem, který do prázdné branky přidal poslední trefu Holýšova v této sezóně.

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu



FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "Soupeř nám dal velkou lekci z produktivity. V první poločase každá jeho střela skončila brankou, z čehož jsme se my již nedokázali otřepat, i když jsme se ve druhém poločase zlepšili."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
F. Šteffel [-] (46. M. Kračmer [-] ) - M. Strejček [-] , P. Petrželka [-] (53. J. Šefl [-] ) , V. Fiala [-] , A. Heller [-] (81. J. Humeník [-] ) , J. Šroubek [-] , P. Nový [-] , J. Horník [-] (70. J. Záhrobský [-] ) , Z. Černý [-] , V. Zelenka [-] , J. Kohout [-]

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - P. Trhlík [-] , T. Zelený [-] , J. Vnouček [-] (62. P. Jeniš [-] ) , S. Staněk [-] , D. Zavadil [-] , M. Černohorský [-] , P. Dostálík [-] (46. M. Šobr [-] ) , V. Kaas [-] , R. Baxa [-] (68. T. Levička [-] ) , P. Majlát [-]

ŽK: 37. J. Šroubek , 68. J. Kohout - 26. M. Černohorský .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Petrželka František - PÁLEK Ondřej, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.