Devět branek v zápase, ervěnické béčko dokázalo otočit ve druhé půli


Branky


0

Report zápasu z domácího pohledu nám zaslal Marek Kadlec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 20. kole jsme přivítali na domácí půdě SK Ervěnice-Jirkov "B", který nás deklasoval na domácí půdě na podzim 7:1. Soupeři jsme tak měli co vracet. Do utkání naskočil už také Patrik Jelínek, nejlepší střelec Vilémova za podzim i jaro (a to na jaře nenastoupil ani v jednom utkání), kterému vypršel trest za červenou kartu z posledního domácího utkání proti Černovicím. Hosté přijeli na utkání v 10. lidech, ale chvíli po úvodním hvizdu jim dorazil jedenáctý hráč, a dá se říct, rozdílový - David Haviar.


Moc dobře jsme věděli, o co nám v tomto utkání půjde. Výhra by nás přiblížila týmům před námi a také to, že bychom za sebou nechali Meziboří i Vejprty. A začátek utkání vypadal velice nadějně. Už v úvodu utkání dělala útočná dvojice Kolda-Jelínek hostům velké problémy. V 6. minutě kopal Kadlec rohový kop, po kterém se ranou z první trefil Roub - 1:0. O tři minuty později bylo ve Vilémově ještě veseleji, když Kulich vystihl přihrávku hostů a zcela sám před gólmanem vstřelil druhý gól - 2:0. Dvoubrankové vedení jsme ale bohužel dlouho neudrželi a ve 14. minutě nezachytila obrana náběh hostujícího útočníka Prolla a ten prostřelil gólmana Šrámka poprvé - 2:1. Útočná dvojice Kolda-Jelínek ale neustále dělala hostům problémy, a prvně jmenovaný utekl obráncům po kraji v 19. minutě, a ve vápně předložil balón právě Jelínkovi, který prostřelil hostujícího brankáře po třetí - 3:1. Poté se hra vyrovnala a hosté byli lepší ve středu hřiště, kde dominoval Haviar společně s Ambrozem. Náznaky šancí byly na obou stranách, více jsme jich měli ale my. Dvakrát-třikrát utekl Kolda hostujícím obránců, ale bohužel nedokázal vyřešit situaci tak, jako při třetím gólu a tak z těchto šanci nic nebylo. Do šance se dostal také Proll, kterého na poslední chvíli zastavil Vinopal. Také Haviar měl dobrou šanci, ale v rozhodující chvíli mu balón vypíchl Kadlec a založil protiútok, který ale neskončil vyloženou šancí domácích. A tak ve 35. minutě přišel trest, Haviar se otočil na velkém vápně a technickou střelou k tyči nedal domácímu gólmanovi Šrámkovi žádnou šanci - 3:2. To bylo v poločase vše, a tak se do kabin šlo za stavu 3:2.


V kabině jsme si řekli, že musíme pokračovat v aktivní hře, nenechat hrát hosty hlavně uprostřed hřiště, a přidat ještě nějaké branky. Ale 2. poločas byl oproti 1. poločasu o 100% horší výkon, a také to bylo znát na výsledku. Nedařilo se nám takřka nic, jako v první půli. Kombinace vázla, přihrávky na útočnou dovjici nulové, a tak hráli hosté. V 53. minutě se k odraženému míči dostal Proll a ten neměl problém dotlačit balón za Šrámka - 3:3. Domácí jakoby vůbec nebyli na hřišti, bez důrazu, bez aktivity, naprosto nepochopitelné. A tak hosté šli v 70. minutě do vedení. Dvořák si přebral balón na své půlce a sebral se a utíkal až do vápna, kde střelou bodlem trefil šibenici a dostal hosty do vedení - 3:4. Po této inkasované brance jsme docela otevřeli hru, abychom se hnali za vyrovnáním a zvrácením průběhu utkání. Ale to vše hrálo do karet hostům, kteří se dostávali do šancí. Ale žádnou nedokázali přetavit v rozhodující branku. A tak v 82. minutě vybojoval ve středu hřiště balón Kadlec, který vyslal za obranu Jelínka. A ten dokázal srovnat skóre na 4:4. Ke konci utkání nedokázal proměnit obrovskou šanci Roub, kterému na penaltu předložil balón Kolda. A tak v 88. minutě přišel trest. Na kraji velkého vápna z pravé strany kopali hosté přímý kop. K tomu se postavil Proll, který technickou střelou přestřelil zeď a gólman Šrámek již nestihl zareagovat - 4:5.


Více se již v utkání nestalo, hosté si závěr pohlídali a my neměli šanci vstřelit vyrovnávací branku.



Sestavy


TJ Sokol Vilémov
R. Šrámek [-] - P. Jelínek [-] , M. Kolda [-] , M. Kadlec [-] , J. Kulich [-] (78. J. Kothánek [-] ) , A. Roub [-] , R. Kaško [-] , O. Trapp [-] , F. Vinopal [-] , E. Vaškovič [-] , P. Spáčil [-]

SK Ervěnice - Jirkov B
M. Exner [-] - F. Kašpárek [-] , J. Emmer [-] , R. Ambroz [-] , D. Haviár [-] , V. Sailer [-] , L. Kocour [-] , S. Dvořák [-] , P. Proll [-] , P. Císař [-] , L. Niš [-]

ŽK: 24. P. Jelínek - 24. P. Císař , 55. J. Emmer , 74. D. Haviár .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Provazník Adam - FLADE Jens, ZAVADIL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.