3:1
(3:0)
64. M. Kolda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 13:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strupčice vrátily Vilémovu podzimní porážku


Branky


19. T. Hájek , 24. J. Vrba , 43. J. Vrba - 64. M. Kolda
0

V devatenáctém kole I.B třídy zajížděli Vilémovští na půdu 8. Strupčic. Podzimní utkání skončilo jejich výhrou 5:2, a tak domácí chtěli porážku oplatit a získat 3 body. A podařilo se jim to, když si v poločase udělali náskok, o který již nepřišili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly Strupčických

Prospaná a vlažná první půle stála hosty body. Domácí v prvním poločase byli aktivnější, dobře kombinovali ve vlastních zadních řadách a dlouhými nakopávanými balóny hledali své hráče vpředu. První branka přišla již v 19. minutě, když nepovedená slabá střela Hájka doputovala přesně k tyči gólmana Šrámka - 1:0.

 

O pět minut bylo ještě hůře, když si slabší chvilku vybral gólman Šrámek. Zpoza pokutového území vystřelil technickou střelu kapitán domácích Jan Vrba, ale střela šla pouze doprostřed branky, kde gólman nestál na čáre, ale byl vysunutý a střela ho přeletěla a skončila v síti - 2:0.

 

V první půli se hostům nedařilo vůbec nic, vázla kombinace, ani dlouhé balóny na Koldu nebyly přesné. Do poločasové přestávky alespoň nechtěli už inkasovat, ale po chybě v obraně dostali třetí branku. Nákop ze středu hřiště obránce po nevyzpytatelném odskoku balónu balón podběhl a Jan Vrba byl sám na vápně. Toho ještě dostihl Petr Sperk a zabojoval o balón, ale pak odcouval od Vrby a ten propálil bezmocného gólmana Šrámka - 3:0. To bylo v 1. poločase všechno. 

Do druhého poločasu šli Vilémovští s tím, že již nemají co ztratit, jen získat. Cca prvních pět minut druhé půle to bylo od domácích zkušené, kdy nepůjčili ani na chvíli balón, kombinovali po celé šíři hřišti, ale dopředu nic nevymysleli. Poté se dostali do hry i Vilémovští, jen chyběly branky. K rychlému Koldovi se do útoku postavil také rychlý Knop, který vystřídal Macha. A v 64. minutě Vilémovští snížili zásluhou Koldy, kterého za obranu vyslal přesnou přihrávkou Kaško - 3:1.

 

Do konce utkání zbývalo dost času, aby Vilémovští s výsledkem něco udělali. Ale žádný další střelec se v týmu nenašel. V obraně hráli dost na riziko, když jednou zastavoval přečíslení domácích Spáčil, podruhé Kaško. Třetí šanci vychytal gólman Šrámek, když domácí předvedli pěknou kombinaci na vápně. 

 

Příspěvek zaslal prostřednictvím registrované sekce Marek Kadlec



Sestavy


SK Strupčice
J. Jirásek [-] - O. Kovanda [-] , M. Hlaváček [-] , J. Kunický [-] , J. Jančička [-] , J. Vavruška [-] (67. A. Římal [-] ) - T. Hájek [-] , T. Zetka [-] (78. L. Pěnkava [-] ) , R. Baksa [-] - D. Vaňo [-] (85. P. Juliš [-] ) , J. Vrba [-]

TJ Sokol Vilémov
R. Šrámek [-] - F. Vinopal [-] , E. Vaškovič [-] , P. Šperk [-] - M. Kadlec [-] , A. Roub [-] , J. Vejražka [-] (72. P. Klíma [-] ) , R. Kaško [-] , P. Spáčil [-] - J. Mach [-] (55. J. Knop [-] ) , M. Kolda [-] -

ŽK: 77. R. Baksa - 82. M. Kolda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dvorský Vojtěch - KLOUB Lukáš, EICHLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.