3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 13:30

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bohušovice otočily skóre. V dalším kole mohou slavit


Branky


0

Lukavec na půdě prvního dlouho držel naději na dobrý výsledek. Po změně stran už ale nestíhal.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali ve velkém stylu

Na půdu nováčka z Bohušovic dorazil Lukavec. Favoritem byli rozhodně domácí, kteří jsou blízko postupu a celkovému vítězství v soutěži. Lukavec, v případě, že budou sestupovat tři týmy, stále nemá nic jistého. Na podzim doma prohrál s Bohušovicemi těsně 1:2.

 

V prvním poločase začali hosté pěkně od podlahy. Byli překvapivě lepším týmem a ve 22. minutě se dostali do vedení. Michal Henzl vyslal do úniku Jakuba Koláře. Jeho nepovedená střela se dostala k Josefu Zabákovi, který překonal Štěpána Šplíchala - 0:1.

 

Hosté mohli své vedení do poločasu navýšit. Michal Henzl ale míč v dobré pozici dobře netrefil, Lubomír Kořínek pak narazil na pozorného Šplíchala.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 v neprospěch domácích.

Lukavec potopily dvě velké chyby

Po změně stran se role na hřišti postupně obracely. Hosté nemohli udržet nasazené tempo z prvního poločasu, Bohušovice začaly mít převahu.

 

V 64. minutě ztratil míč Jan Šenfeldr, domácí šli do rychlého přečíslení, které zakončil Luboš Kyzlík - 1:1. Za další tři minuty pak vyrobil obrovskou minelu brankář Lukáš Blížil. Místo jednoduchého řešení situace chtěl jít do kličky. O míč ale přišel, z úhlu ho pak do branky procpal Marek Barcal - 2:1.

 

Lukavec se ještě snažil alespoň vyrovnat, to se mu ale nepovedlo. Naopak v 80. minutě přišla domácí pojistka. Po rychlé akci se prosadil opět Luboš Kyzlík - 3:1.

 

Bohušovice tak mají na první místě čtyři kola před koncem náskok deseti bodů. V dalším kole hrají v Liběšicích. Pokud uspějí, mohou slavit. Naopak Lukavec se propadl na dvanácté místo, v dalším kole doma hostí Ohníč.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér Bohušovic n. O.: "Bylo to takové malé derbíčko. Je pravda, že Lukavec začal dobře a byl v prvním poločase lepším týmem. Bylo jasné, že takové tempo nemůže vydržet. Po změně stran postupně odpadal. My nakonec vyhráli zaslouženě. Už je to první místo velmi blízko, už jsem nakoupil pár krabic šampaňského (smích)."

SK Lukavec
Ctirad Udatný, trenér SK Lukavec: "Je to škoda. Rozhodující bylo, že jsme do poločasu nepřidali další branku. Po změně stran jsme bohužel vyrobili dvě velké chyby, které byly také klíčové. Přesto bych chtěl za bojovnost pochválit celý tým."



Sestavy


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - T. Matějka [-] , J. Martínek [-] , P. Dráb [-] (90. D. Chramosta [-] ) - D. Brůža [-] , L. Trnka [-] (87. P. Koblížek [-] ) , M. Dalešický [-] - L. Kyzlík [-] , M. Fiala [-] , J. Ortbauer [-] (83. R. Valenta [-] ) , D. Suk [-] (60. M. Barcal [-] )

SK Lukavec
L. Blížil [-] - J. Kolář [-] (80. L. Cotman [-] ) , M. Henzl [-] , L. Kořínek [-] , J. Šenfeldr [-] (69. C. Udatný [-] ) , S. Hamza [-] , J. Quaiser [-] , J. Zabák [-] , T. Engl [-] (73. P. Vacek [-] ) , M. Richtr [-] , J. Brožík [-]

Hráči zápasu: L. Kyzlík - T. Engl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Suchánek Antonín - PRŮŠA Dominik, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.