4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 13:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Liběšice dohrávaly ve Svádově o desíti


Branky


24. P. Janouš , 39. V. Vodehnal (p.) , 52. L. Pittner , 77. L. Pittner
0

Nováček soutěže doma vyhrál 4:0, dvakrát se trefil střídající Lukáš Pittner.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta, vyloučení a červená - trojí trest

Nováček ze Svádova doma přivítal Liběšice. Hosté na jaře ztrácejí, boj o první místo se jich netýká. Naopak domácí se chtějí dostat do klidnějších vod tabulky. Na podzim kralovaly Liběšice, které tehdy doma Svádov rozdrtily 6:0.

 

Na podzimní odvetu ale v Liběšicích nebudou vzpomínat v dobrém. Vše načal nejmladší hráč hostů Václav Kozel. Ten nejprve dostal v 15. minutě žlutou kartu, za další dvě minuty ovšem následovala druhá a logicky červená. Liběšice tak šly brzo do deseti.

 

Ve 24. minutě Svádov otevřel skóre. Po akci ze strany a následném centru se prosadil Petr Janouš - 1:0. Další trable pro Liběšice přišly ve 38. minutě. Jakub Vlasák dle sudích úmyslně rukou zabránil brance. Následovala druhá červená karta a penalta, kterou proměnil Václav Vodehnal - 2:0.

 

Domácí tak dali v poločase dvě branky, hosté měli dva vyloučené.

Hosté i v devíti měli více ze hry

Po změně stran to Liběšice rozhodně nezabalily a držely více míč na kopačkách. Svádov se dostával k rychlým brejkům, herně mu přesilovka tolik nevycházela. V 52. minutě přesto Svádov navýšil své vedení, samostatný únik zakončil třetí trefou střídající Lukáš Pittner - 3:0.

 

Nejlepší domácí střelec se prosadil ještě v 77. minutě, kdy desátou trefou v sezóně stanovil konečný účet zápasu na 4:0.

 

Svádov tak poskočil na osmé místo, v dalším kole ho čeká utkání v Dubí. Liběšice klesly na páté místo, v dalším kole doma hostí trápící se Lukavec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov-Olšinky: "Utkání hodně ovlivnila první červená karta. Pak nám také pomohla penalta. S první půlí jsem byl spokojený. Bohužel v té druhé jsme si moc dobře neporadili s faktem, že hrají hosté v devíti. I tak jsme dali dvě branky a měli dalších pět vyložených šancí. Takže vítězství beru, ovšem výkon ve druhém poločase se mi moc nelíbil."

SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Klukům musím poděkovat, jak to v devíti odehráli. První vyloučení bylo zbytečné a oprávněné. Proti tomu nic nelze říct. Ale to druhé bylo přísné. Další dvě branky domácích padli z jasných ofsajdů, bohužel jeden z pomezních to hrubě nezvládl. Pro nás krutý výsledek, jsem rád, že to kluci nakonec zvládli a utkání dohráli v klidu."



Sestavy


TJ Svádov-Olšinky
P. Paseka [-] - M. Machač [-] , T. Nesvadba [-] , M. Novák [-] , P. Blaško [-] , P. Janouš [-] , M. Varga [-] (46. L. Pittner [-] ) , P. Peterka [-] , V. Vodehnal [-] , J. Havel [-] , R. Vošahlík [-]

SK Liběšice
L. Koryťák [-] - J. Vlasák [-] , P. Blažíček [-] , J. Nepovím [-] , M. Svoboda [-] , V. Kozel [-] , D. Svoboda [-] , J. Janda [-] , A. Vlk [-] , J. Pokorný [-] (80. V. Petrus [-] ) , T. Mikina [-]

ŽK: 14. V. Kozel , 39. A. Vlk , 85. V. Petrus . ČK: 17. V. Kozel , 38. J. Vlasák .
Hráči zápasu: J. Havel - J. Janda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmid Jiří - MATERNA Jiří, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.