2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Česká Kamenice ma první jarní bod


Branky


0

Přesto smutní, nevyužila dlou přesilovku. A nakonec byl spokojenější Junior Děčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě slepené branky

Na Městský stadion do Děčína, kde je doma FK Junior, dorazila Česká Kamenice. Favorita bylo těžké hledat, hosté se ale na jaře neskutečně trápí, jelikož prohráli všech sedm zápasů. Na podzim to byla pěkná přestřelka, Česká Kamenice tehdy porazil Děčín 4:3.

 

Kvalita utkání odpovídala postavení obou celků tabulce. A také důležitosti celé bitvy. Ve 13. minutě fauloval domácí kapitán Jan Horáček. K trestnému kopu se postavil Jiří Mitruška a krásnou střelou před zeď nedal Němcovi šanci - 0:1.

 

Z vedení se ovšem hosté neradovali dlouho. Kamenické obraně utekl Vojtěch Přibyl. Jeho střela se zastavila o tyč, míč se ale odrazil Radimovi Jakubcovi, který ho dorazil do branky - 1:1.

 

Do konce poločasu se pak hrál poměrně vyrovnaný fotbal, další branky ale nepadly.

Cempírek rozhýbal hru hostů

Ve druhém poločase byl zásadní příchod útočníka Lukáše Cempírka. Kamenický fotbalista hru hostů dokonale rozhýbal. V 58. minutě se dostal za děčínskou obranu, stoper Martin Stach ho musel faulovat. Následovala červená karta, Junior šel do deseti.

 

Česká Kamenice se tlačila za vedoucím gólem, Junior Děčín se bránil. A nakonec udržel remízu a naději na druhý bod v penaltovém rozstřelu.

Němec jednoho střelce zastavil

Penalty vyšly daleko lépe domácím fotbalistům. Děčín byl stoprocentní, navíc ho jednou podržel brankář Petr Němec. Druhý bod tak zůstal v Děčíně.

 

Junior je jedenáctý, v dalším kole ho ale čeká těžký zápas v Libouchci. Česká Kamenice je osmá, v dalším kole doma hostí Lovosice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Pavel Přibyl, trenér FK Junior Děčín: "Dva body máme a jsme za ně rádi. Ale herně to nebylo to pravé ořechové. Hlavně nám chyběl důraz, měli jsme daleko mladší tým, než hosté. A přesto jsme se jim nevyrovnali. Samozřejmě utkání ovlivnila červená karta, pak jsme spíše bránili. Ale ty dva body samozřejmě bereme."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Přijeli jsme se staromódní sestavou. Hru dokonale rozhýbal Lukáš Cempírek. Když si to tak přemítám, tak by bylo lepší, kdyby Stach nefauloval a my dali gól. V té přesilovce jsme měli převahu, ale bohužel. Bod je pro nás nakonec po tom průběhu málo."



Sestavy


FK Junior Děčín
P. Němec [-] - J. Horáček [-] - P. Krupička [-] , M. Betyár [-] , V. Přibyl [-] (77. A. Mezsároš [-] ) , R. Jakubec [-] , P. Gaher [-] , O. Lhoták [-] (86. R. Chyna [-] ) , R. Torba [-] (90. J. Máša [-] ) , Č. Timofij [-] (46. D. Horák [-] ) , M. Stach [-]

FK Česká Kamenice
R. Marek [-] - V. Mysliveček [-] - M. Mach [-] , J. Mitruška [-] (74. P. Vondrka [-] ) , M. Švanda [-] , J. Lehký [-] , M. Hazdra [-] - A. Hodač [-] , F. Černý [-] , M. Mandys [-] (53. L. Cempírek [-] ) - B. Matulka [-]

ŽK: 35. V. Přibyl , 60. M. Betyár - 37. M. Mach , 62. A. Hodač , 64. B. Matulka , 70. V. Mysliveček . ČK: 58. M. Stach .
Hráči zápasu: P. Krupička - L. Cempírek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Prágl Martin - DVORSKÝ Vojtěch, HOLEC Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.