FOTO: Ve Vroutku zvítězili domácí, prohrál však fotbal


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 19.kole okresního přeboru přivítali Vroutečtí na svém hřišti soupeře z předního místa tabulky. Hráči FK Chlumčany přijeli do Vroutku pro body. V dresech West Ham United nastoupili s patřičným sebevědomím, které podpořili hned v 11.minutě zápasu. Chlumčanský Tomáš Houda zahrával aut, což umí velice dobře a hází hodně daleko.Toho využil Košín, kterého domácí stopeři neuhlídali a zařídil první branku hostů.

 

To však ještě nevěděli, že je to jejich branka v tomto utkání poslední. Domácí přestáli úvodní tlak Chlumčan a hra se vyrovnala. Ke smůle diváků i fotbalu vůbec však hosté předváděli hru plnou tvrdých zákroků na samé hranici pravidel. Bezohledně dohrávali souboje se snahou, aby to domácí hráče bolelo. Rozhodčí nebyl na tento způsob hry připraven a nebyl vůbec pánem na hřišti. Už v prvním poločase doplatil na agresivní zákroky hostu domácí Haza, ve druhém poločase musel střídat pro zranění Machyna a Veselský dohrával zápas dvacet minut se sebezapřením. Pokud s tímto stylem slaví hosté úspěchy na jiných trávnících, ve Vroutku se jim to nepodařilo. Domácí se nenechali vyprovokovat a trpělivě se soustředili na svoji hru. Pochopitelně za této konstelace se příliš nedařila kombinace, ale i přesto měli Vroutečtí více ze hry. Systematicky okopávaný Jan Kukla předvedl ve 39. minutě svoji vybroušenou kopací techniku a z dvaceti metrů poslal oblouček přesně do horního rohu branky Chlumčan. Brankář Rulc se marně po míči natahoval. Vyrovnáno 1:1 . Tento výsledek již vydržel až do konce poločasu. 

 

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Diváci si tentokrát fotbalu moc neužili. Hra byla rozkouskovaná a přerušovaná častými diskuzemi hráčů hostu s rozhodčím. V 60. minutě vznikly zmatky se střídáním domácích, z důvodů údajných nedostatků v zápisu. Naštěstí se vše vysvětlilo. Aktivní kapitán hostů Houda měl v 62. minutě na své hlavě jistou branku, ale chybil. Zdálo se, že utkání směřuje k dělbě bodů, s čímž se hosté očividně uspokojili. Často zakopávali míče a zdržovali hru. Naštěstí se s tímto vývojem nesmířili hráči domácích a těsně před koncem zápasu se jim podařilo výsledek zvrátit. Nejprve v 84. minutě vykombinovali Levchenko a Kukla akci až před branku hostů a Levchenko přízemní střelou překonal brankáře Chlumčan.

 

Najednou začali hosté pospíchat a času jim nezbývalo. Snahou o vyrovnání otevřeli však zadní vrátka do kterých se domácí lehce vlámali a Kukla pečetil v 87. minutě krásnou střelou z dálky výsledek na 3:1 pro domácí. Utkání skončilo vítězstvím domácích, kteří získali další důležité body do tabulky. Bohužel utrpěl fotbal, který zásluhou hry hostů a nedůsledném rozhodčím ztratil na svém půvabu a chvílemi to vypadalo jako na zápase čtvrté třídy, kde se okopávají vesničtí chasníci. Škoda pro diváky i pro fotbal.

 

 

AUTOR: JAROMÍR HYKL

 

 



Sestavy


FK Vroutek B
P. Bezděk [-] - D. Haza [-] , V. Levchenko [-] , J. Kukla [-] , Z. Machyna [-] (43. V. Schieferdecker [-] ) , M. Balák [-] , J. Balák [-] (68. K. Sheshenov [-] ) , M. Veselský [-] , J. Zajko [-] , J. Mülling [-] , M. Junk [-]

FK Chlumčany
Š. Rulc [-] - T. Houda [-] , A. Novák [-] (82. F. Hézl [-] ) , R. Aichinger [-] , J. Vavrica [-] - R. Sekula [-] (33. L. Říha [-] ) , J. Homolka [-] , M. Petrlík [-] , T. Vavrica [-] (46. O. Mišák [-] ) - R. Holler [-] , M. Košín [-] (67. M. Zabloudil [-] ) -

ŽK: 21. T. Houda , 42. M. Petrlík , 44. R. Aichinger , 44. J. Homolka , 58. L. Říha , 91. J. Vavrica .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Štafa Pavel - JANOUŠ Miroslav, LEŽÁK Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.